Young Professional P&O

Omgeving Utrecht

12-05-2019

38 uur | Overheid, Starter, P&O | hbo

Altijd al als Young Professional P&O aan de slag willen gaan bij het Ministerie van Defensie? Dan is dit misschien wel wat voor jou. Lees verder voor meer informatie en laten ons weten waarom jij geschikt bent!

Opdrachtgever

Over de Afdeling 
De directie P&O bestaat uit iets meer dan 100 enthousiaste collega's die werkzaam zijn als Ondersteuner, Loopbaanbegeleider, P&O Adviseur, Recruiter of als Stafmedewerker.

Eind augustus 2018 is de directie P&O gestart met een Ontwikkelprogramma waarin een visie is bepaald en veranderdoelen zijn benoemd. Naast de activiteiten vanuit het Ontwikkelprogramma werken de collega's P&O hard aan de overige doelen van de directie P&O, zoals het goed begeleiden van reorganisaties, het uitrollen van een leiderschapsontwikkeltraject en een Strategisch Personeelsplan.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een Young Professional P&O voor Ministerie van Defensie in de regio van Utrecht.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Je bent een jonge en ambitieuze professional die proactief taken oppakt in de ondersteuning van het Ontwikkelprogramma van de directie P&O. In jouw rol ondersteun, faciliteer en adviseer je de MT-leden P&O in hun verantwoordelijkheid om een veranderthema te realiseren. Je denkt actief mee met wat nodig is om het ontwikkelprogramma te laten slagen. En pakt op wat daarbij nodig is. Je kunt out of the box denken, goed verbinden en vindt het leuk om met  ontwikkelen bezig te zijn.

Je bent goed in het realiseren van (ICT-) oplossingen om processen goed uit te werken en weer te geven. Samenwerken met anderen geeft je energie waarbij je het vanzelfsprekend vindt om te benoemen wat goed gaat en wat beter kan.

Een greep van de werkzaamheden waar jij mee aan de slag kan gaan;

  • Het in kaart brengen van de werkprocessen (meedenken, uitwerken, weergave, onderhouden ICT, werkbaar maken);
  • In kaart brengen van de P&O afdeling;
  • Introductieprogramma van nieuwe medewerkers mee helpen vorm te geven;
  • Meedenken en doen in het opstellen van een monitor over de uitvoering van ons bedrijfsplan.

Functie eisen

  • Afgeronde hbo opleiding in de richting van HRM of Bedrijfskunde;
  • Ervaring in het opstellen van rapportages;
  • Enige overheidservaring (d.m.v. bijvoorbeeld stages);
  • Vaardig in het opstellen en uitbrengen van adviezen en managementrapportages.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature