Ervaringen werkgevers

Wij begrijpen jouw uitdagingen

Wij weten wat een organisatie anno 2021 in huis moet hebben om succesvol te zijn in elke fase. Dat komt omdat wij dagelijks in contact staan met organisaties als die van jou. Van Groningen, Amersfoort tot Zwolle weten wij waar organisaties mee worstelen, wat er nodig is om het verschil te maken. Wij zijn zowel voor organisaties in de profit als non-profitsector een gesprekspartner. Want als wij één ding goed kunnen, is het luisteren. En problemen doorvertalen naar concrete acties uitgevoerd door professionals in Finance, HR, Marketing en Communicatie.

arnold bouman

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER


Ervaringen van onze klanten

In de klantcases hieronder lees je welke bedrijven en organisaties wij hebben verbonden aan professionals die impact maken.

klantcase storm in recruitment

”ONDANKS DE KRAPPE ARBEIDSMARKT KRIJGEN ZE HET ALTIJD WEER VOOR ELKAAR”

Louis Nootenboom, Interim Manager Finance & Control

High-end technologieleverancier

Louis werkt na plaatsing via STORM als Interim Manager Finance & Control bij een high-end technologieleverancier van producten en systemen voor diverse branches. Louis: ”STORM is een prettige organisatie. De lijntjes zijn kort, er heerst een no-nonsense sfeer en ik heb een goede klik met de medewerkers. Ze zijn actief en organiseren leuke dingen, zoals de LinkedIn trainingen. STORM is betrokken. Ze schuiven niet cv’s, maar houden contact. Ze hebben een groot netwerk. Naast dat ik zelf door STORM voor deze opdrachtgever werk, zet ik STORM ook weer in bij het werven van financials voor de organisatie. Zij kennen de organisatie goed en zien echt welk type mensen past bij deze organisatie. Ondanks dat het beste een krappe arbeidsmarkt is, krijgen ze het altijd weer voor elkaar om passende cv’s aan te leveren. We hebben een goede samenwerking.”

Lees meer
wajer yachts

“ZE VONDEN SUPERSNEL 3 GOEDE FINANCE PROFESSIONALS”

Bernard Meuleman, finance director

Wajer Yachts

Bernard Meuleman kreeg als finance director bij Wajer Yachts de opdracht om de finance afdeling verder te professionaliseren, en wilde op zeer korte termijn een nieuw finance team samenstellen. “Tijdens de zomervakantie met spoed de beste finance professionals vinden. Ik moest meteen aan Arnold en STORM in Recruitment denken: aan zijn doelgerichtheid, humor en energie om snel te schakelen. Ik heb het STORM niet makkelijk gemaakt met mijn verzoek. Maar het is ze binnen de tijd gelukt! Ik heb de hr-recruiters van STORM leren kennen als zeer resultaatgericht. Ze gaan recht op hun doel af, verkopen geen ´ja, maar´, maar gaan gewoon aan de slag. En nu het nieuwe team een tijdje draait kan ik ook zeggen dat ik tevreden ben met de professionals. Onze business gaat full speed vooruit. En juist dan is het, net als bij het varen van een boot, extra belangrijk dat je goed blijft sturen en dat je blindelings op je team kunt rekenen. Samen met hen ga ik ervoor zorgen dat Wajer Yachts real time financieel inzicht krijgt en gestroomlijnde financiële processen. “

Over Wajer Yachts
Wajer Yachts bouwt luxe jachten tot 55ft lang en biedt daarbij alles wat nodig is voor een perfecte dag op het water.

Lees meer
rollecate group

“IK BEN NOGAL EEN PICKY GUY, MAAR HET IS ZE GELUKT!”

Heino Westdijk, CEO

Rollecate

Heino Westdijk sinds begin dit jaar algemeen directeur bij het van origine familieorganisatie uit Staphorst. Met als uitdaging: het vinden en behouden van goed personeel in deze nichemarkt. “Ik heb nogal een uitgesproken mening, ben nogal een picky guy. Maar ik ben uitermate tevreden over hoe STORM het vinden van de juiste kandidaten heeft georganiseerd. De snelle en accurate feedback, het goed begrijpen van de vraag achter de vraag… Het heeft er allemaal voor gezorgd dat we nu grote stappen kunnen zetten met Jacqueline en Thijs aan boord. Ze passen zowel qua CV, karakter en ervaring perfect bij ons organisatie! Het is vanwege Corona niet gelukt om dit samen met STORM te vieren, maar binnenkort gaan we dat doen en praten we weer verder over onze ambities.”

Over Rollecate
Rollecate is hét aanspreekpunt voor gevels. De aluminium en stalen gevels en gevelelementen zijn niet alleen van topkwaliteit en duurzaam, maar ook prachtig om te zien. Zo verzorgde Rollecate bijvoorbeeld de façade van het ING-gebouw, RAI Hotel en de Pontsteiger in Amsterdam. En dichter bij huis: die van de Pathé bioscoop in Zwolle en de Technohal in Enschede.

Lees meer

“MET ONS NIEUWE TEAM VAN REGIOMANAGERS GAAN WE ONZE AMBITIES WAARMAKEN”

Marije Gravemaker, Manager Gemeentepolis

BS&F

Marije Gravemaker was als Manager Gemeentepolis bij BS&F op zoek naar nieuwe regiomanagers. “STORM kent onze organisatie goed, had snel door wat we zochten en zat kort op de bal. Er was een klik, we begrepen elkaar. We voerden de juiste gesprekken. Inmiddels zijn de 4 regiomanagers allemaal gestart en ben ik blij met mijn team van proactieve professionals. Mensen die het glas halfvol zien en denken in mogelijkheden. Ja, de ambitie is groot en de werkdruk is misschien soms hoog. Maar we hebben ook ontzettend veel lol met elkaar, zowel online als offline. Wat ik ook heb gewaardeerd is de betrokkenheid van de recruiters na plaatsing. De taart op de eerste startdag, de telefoontjes om te vragen hoe het gaat. Heel persoonlijk.”

Lees meer