dk en jp

Ervaringen werkgevers

Wij begrijpen jouw uitdagingen

Wij weten wat een organisatie anno 2021 in huis moet hebben om succesvol te zijn in elke fase. Dat komt omdat wij dagelijks in contact staan met organisaties als die van jou. Van Groningen, Amersfoort tot Zwolle weten wij waar organisaties mee worstelen, wat er nodig is om het verschil te maken. Wij zijn zowel voor organisaties in de profit als non-profitsector een gesprekspartner. Want als wij één ding goed kunnen, is het luisteren. En problemen doorvertalen naar concrete acties uitgevoerd door professionals in Finance, HR, Marketing en Communicatie.

ab muurtje

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER


Ervaringen van onze klanten

In de klantcases hieronder lees je welke bedrijven en organisaties wij hebben verbonden aan professionals die impact maken.

margriet penning

“IK WAS BLIJ DAT IK KON ZEGGEN: VINDEN JULLIE MAAR IEMAND, IK HOOR HET WEL!”

Margriet Penning

Eigenaar Fintresse, financiële en administratieve dienstverlener Zwolle

Fintresse staat voor “financiële interesse” en doelt op de persoonlijke interesse die oprichtster Margriet Penning heeft voor de mens achter de ondernemer. Want de cijfers van de financiële administratie die zij en haar team verzorgt diverse Mkb-bedrijven en Zzp’ers in Zwolle en omgeving, vertellen allemaal een verhaal. Het verhaal van Margriet is dat ze dol is op cijfers en de administratie, iets wat veel ondernemers saai vinden. Omdat haar bedrijf is gegroeid, was ze op zoek naar een nieuw financieel medewerker om haar te helpen bij de financiële en administratieve dienstverlening voor haar klanten. Via STORM in Recruitment vond ze Guillaine Kalanga, die net zo gek is op cijfers als zijzelf.

Lees meer
ONS

“DANKZIJ STORM HEBBEN WE ZELFSTARTERS MET EEN ENORME DRIVE IN HUIS GEHAALD”

Peter Zwiers

Peter Zwiers, Manager bedrijfsvoering en Control

Het Shared Service Centrum ONS verzorgt de dienstverlening op HR, ICT en Inkoop voor de gemeenten Zwolle, Kampen, Dalfsen, Westerveld, Zwartewaterland, Ommen, de Omgevingsdienst IJsselland en de Provincie Overijssel. Hierdoor kunnen deze organisaties zich richten op hun kerntaken. De stafafdeling Bedrijfsvoering en Control waarvan Peter afdelingshoofd is, telt slechts 12 medewerkers. Daarom zoekt Peter altijd professionals die ondernemend, zelfstandig en zelfstartend zijn. Dat was dan ook het belangrijkste criterium toen Peter een communicatieadviseur, een hr-adviseur, een business controller en een financial controller zocht.

Lees meer

“ARNOLD HEEFT ECHT GEVOEL VOOR HET VINDEN VAN DE JUISTE PROFESSIONAL”

Marnix van Daal

Marnix van Daal, advocaat arbeidsrecht en partner bij Dommerholt Advocaten & voorzitter Regio Zwolle Congres (vrijwilligersfunctie)

Voor het vinden van de juiste professionals klopt Marnix van Daal altijd aan bij STORM in Recruitment. Voor de Stichting Metropool Regio Zwolle, dat het Regio Zwolle Congres organiseert, vond hij via STORM diverse nieuwe bestuursleden. Het Regio Zwolle congres wordt georganiseerd door een club van ondernemers. Doel is om de samenwerking tussen bedrijven in de Regio Zwolle te stimuleren.

Lees meer
klantcase storm in recruitment

”ONDANKS DE KRAPPE ARBEIDSMARKT KRIJGEN ZE HET ALTIJD WEER VOOR ELKAAR”

Louis Nootenboom, Interim Manager Finance & Control

High-end technologieleverancier

”Ondanks de krappe arbeidsmarkt, krijgen ze het altijd weer voor elkaar om passende cv’s aan te leveren. We hebben een goede samenwerking..”
Dit zijn de woorden van Louis , Interim-manager Finance & Control bij een high end technologieleverancier (anoniem).

Lees meer
wajer yachts

“ZE VONDEN SUPERSNEL 3 GOEDE FINANCE PROFESSIONALS”

Bernard Meuleman, finance director

Wajer Yachts

“Ik heb het STORM niet makkelijk gemaakt met mijn verzoek. Maar het is ze binnen de tijd gelukt! Ik heb de hr-recruiters van STORM leren kennen als zeer resultaatgericht. Ze gaan recht op hun doel af, verkopen geen ´ja, maar´, maar gaan gewoon aan de slag.”

Lees meer
rollecate group

“IK BEN NOGAL EEN PICKY GUY, MAAR HET IS ZE GELUKT!”

Heino Westdijk, CEO

Rollecate

“Ik heb nogal een uitgesproken mening, ben nogal een picky guy. Maar ik ben uitermate tevreden over hoe STORM het vinden van de juiste kandidaten heeft georganiseerd. De snelle en accurate feedback, het goed begrijpen van de vraag achter de vraag… “

Lees meer

“MET ONS NIEUWE TEAM VAN REGIOMANAGERS GAAN WE ONZE AMBITIES WAARMAKEN”

Marije Gravemaker, Manager Gemeentepolis

BS&F

“STORM kent onze organisatie goed, had snel door wat we zochten en zat kort op de bal. Er was een klik, we begrepen elkaar. “

Lees meer