dk en jp

Ervaringen werkgevers

Wij begrijpen jouw uitdagingen

Wij weten wat een organisatie anno 2022 in huis moet hebben om succesvol te zijn in elke fase. Dat komt omdat wij dagelijks in contact staan met organisaties als die van jou. Van Groningen, Amersfoort tot Zwolle weten wij waar organisaties mee worstelen, wat er nodig is om het verschil te maken. Wij zijn zowel voor organisaties in de profit als non-profitsector een gesprekspartner. Want als wij één ding goed kunnen, is het luisteren. En problemen doorvertalen naar concrete acties uitgevoerd door professionals in Finance, HR, Marketing en Communicatie.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PATRICIA SCHARLOO | HR OFFICEMANAGER


Ervaringen van onze klanten

In de klantcases hieronder lees je welke bedrijven en organisaties wij hebben verbonden aan professionals die impact maken.

¨ZO VIND JE IEMAND MET EEN 9-TOT-5-MENTALITEIT¨

Milan van Bruggen

Mede-eigenaar Pixelpillow

‘Als je overweegt om het vinden van een professional uit te besteden, dan zou ik STORM zeker aanbevelen. Ze begrijpen wat je zoekt, en vertalen dat naar kandidaten met een passend profiel. Ze zijn heel goed in het maken van de juiste match en gaan hierbij heel persoonlijk te werk. Net als wij zet STORM de mens centraal. Door oprechte interesse te tonen. Door het contact te onderhouden, op een spontane manier. En dat je af en toe even bij elkaar langs kan komen omdat je bij elkaar in de buurt zit, dat vind ik ook echt een pre’.

Lees meer

¨BINNEN 1 MAAND VONDEN WIJ VIA STORM 4 NIEUWE MEDEWERKERS!¨

Sarah Voss

Adjunct directeur – Hoofd bedrijfsvoering

¨Ik beveel STORM absoluut aan. Zij zagen de urgentie van ons personeelstekort, en hebben erg hard gewerkt om binnen korte tijd nieuwe collega’s voor ons te vinden. Binnen een paar sessies hadden we alles besproken: onze cultuur, wat we zochten en welke kandidaten ze hadden gevonden. Daarna was het een kwestie van sollicitatiegesprekken voeren. Al met al heeft het onszelf zo’n 20 uur gekost om 4 nieuwe professionals te vinden, binnen één maand. Een luxe die we ons op dat moment wel moesten permitteren, maar die ik anderen ook gun. De samenwerking met STORM was zo prettig dat ze inmiddels ook founder van Museum de Fundatie zijn geworden. Dat betekent dat ze naast nieuwe medewerkers voor ons werven, ons ook financieel steunen. Ze hebben echt hart voor onze organisatie, Zwolle en cultuur.¨

Lees meer
gert van selm

¨IN DEZE STIKSTOFCRISIS IS EEN GOED HR-BELEID EXTRA BELANGRIJK BINNEN ONZE ORGANISATIE¨

Gert van Selm

Manager Financiën & Bedrijfsvoering

¨STORM heeft voor ons zeer vlot een passende HR-adviseur gevonden, in de persoon van Melinda Moesker. Dit is een hele goede match, zowel voor mij persoonlijk als haar leidinggevende als voor mijn MT collega’s als HR business partner. Ik heb de samenwerking met STORM als zeer prettig ervaren. STORM denkt mee, ze begrijpen wat je als organisatie nodig hebt en zoeken snel en proactief het contact om af te stemmen, waarmee zij mij prima ontzorgd hebben. Melinda, die het uiteindelijk is geworden, had ook nog wat andere opties, maar STORM heeft haar overgehaald om hier te starten. Dat extra duwtje en meedenken in de onderhandelingen, is wat ik erg aan STORM waardeer. Ik beveel STORM aan bij iedereen die zoekt naar een plezierige samenwerking. En wil samenwerken met een recruitmentbureau dat net even dat stapje extra zet. Ze opereren op een hele betrokken manier, en denken echt met je mee, als partner.¨

Lees meer