STORM IN RECRUITMENT

Ik zoek talent

Wat is jouw groeiambitie?

Waar staat jouw organisatie over 5 jaar? Welke doelen wil jij dit jaar behalen? En wat is daarvoor nodig? Hierover komen wij graag met jou in gesprek. Ook als je momenteel niet op zoek bent naar een professional. Hoe eerder en hoe beter wij jou en jouw organisatie leren kennen, hoe sneller wij de beste kandidaat kunnen vinden op het moment dat jij het gaspedaal wilt indrukken om jouw doelen te behalen. Of dat nou gaat om efficiënter werken, uitgroeien tot beste werkgever van het jaar of online meer verkopen.

Zo gaan wij te werk

Wij verbinden professionals aan werkgevers en andersom. Of dit nu op basis van een tijdelijke (interim) opdracht of een vaste functie is.

Wat zijn jouw ambities?

Wat zijn jouw doelen en hoe draag jij bij aan de organisatiedoelen? Wij investeren tijd en energie in het beter leren kennen van jou, de organisatie en de groeiambities. Als opbouwende, positief kritische, meedenkende gesprekspartner gaan wij aan de slag met vragen als: wat voor talent zoek je? Wat wil je echt?

Welke doelen wil je bereiken?

Efficiënter werken, real time financial stuurinformatie, meer toptalent aantrekken: ons netwerk bestaat uit getalenteerde professionals die jou kunnen helpen om deze organisatiedoelen te bereiken. Zodra wij hier een duidelijk beeld van hebben, gaan wij aan de slag om de beste man of vrouw voor de klus te vinden. Voor tijdelijk, of vast.

Professionele en snelle match

Door kandidaat en opdrachtgever, zorgvuldig te begeleiden maakt STORM duurzame matches. Het bemiddelen van mensen luistert nauw. We zien dat bemiddeling van interim professionals een andere werkwijze vraagt dan het verbinden van professionals die een (vast) dienstverband aangaan.

De kracht van STORM is dat we het belang van zowel de organisatie als de kandidaat centraal stellen, zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Deze werkwijze maakt dat we alle professionals en organisaties die deel uitmaken van het STORM-netwerk goed kennen en goed kunnen verbinden.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET KEVIN SMITS | RECRUITMENT COÖRDINATOR


“VERGELIJK JEZELF ALLEEN MET WIE JE GISTEREN WAS. JE BENT JE EIGEN CONCURRENTIE”

Nigel van Oostrum

Samenwerken?

Het STORM-team bestaat uit bevlogen mensen met oprechte interesse in de motivatie en drijfveren van kandidaten en opdrachtgevers. Via een informele en toegankelijke weg zoekt STORM het contact met het netwerk en schatten wij direct in waar verbanden en connecties te maken zijn. Daarin willen wij inspireren, motiveren en streven wij naar een pro-actieve, samenwerkende houding van jou als organisatie of professional.

Neem contact met ons op