Vrijwilligers

Omgeving: Overig Zwolle

Introductie

Evenementen | Impact | Vrijwillig

Vind jij het leuk om met een betrokken team impact te maken in de stad Zwolle? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
Het Academiehuis Grote Kerk is het grootste overdekte plein van Zwolle. Midden in het centrum van de stad kun jehier altijd terecht en ervaar je de monumentale pracht, koop je een boek of een Zwols design product, drink je eenkopje koffie in het café of werk je in de comfortabele meubels. Het is een huis voor lezingen, workshops enbijeenkomsten voor grote en kleine groepen.

In het Academiehuis Grote Kerk klinkt muziek. Er zijn concerten met klassieke muziek van een hoog niveau. Jongemusici repeteren en componeren. Koren en ensembles oefenen en ervaren de prachtige akoestiek.

Er is altijd een expositie te ervaren van Zwolse en regionale kunstenaars. In het Hoogkoor wisselen tentoonstellingenelkaar af. Daarnaast toont De Fundatie nationaal en internationaal werk.

Functie

Wat ga jij doen?
Vele vrijwilligers werken in het Academiehuis, zij ontvangen gastvrij iedere bezoeker, zorgen dat evenementen goeden prettig verlopen en ondersteunen de kleine staf met alles wat nodig is om dit monument levend en levendig tehouden. Jong en oud voelt zich in deze organisatie thuis en werkt samen om het Academiehuis het bruisend hart vanZwolle te maken.

Jij kiest welke werkzaamheden het best bij jou passen! Momenteel is er een behoefte aan een:

  • Content-maker: onder leiding van de collega Marketing en Communicatie beheer jij de socials. Jij plaatst berichtenop de verschillende kanalen en bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de website;
  • Technicus: ter ondersteuning van het team Bedrijfsvoering houd jij je bezig met (logistieke) inrichting, audiovisueleondersteuning en installatietechniek & werktuigbouw;
  • Gastheer of -vrouw: als gastheer- of vrouw heb je een divers takenpakket bij concerten, evenementen enplechtigheden. Vanaf begin tot eind (4 uur per keer) vorm je tijdens een evenement een team.

Functie-eisen

Watbrengjij mee?
Jij vindt het leuk samen te werken in een dynamische omgeving. De maatschappelijke impact van het Academiehuisspreekt je aan. Verder schakel jij makkelijk met anderen en ben je communicatief vaardig.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
Als vrijwilliger maak je deel uit van een enthousiaste en betrokken groep collega’s, die zich inzetten voor eenspraakmakend monument in Zwolle. Het tijdsbeslag is aan jou, waarbij er wel op jou wordt gerekend! HetAcademiehuis zorgt daarbij voor de randvoorwaarden als goede werkgever, waar onder een overeenkomst,verzekering en bedankjes.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis is te bereiken op 06 – 4291 9420.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis is te bereiken op 06 – 4291 9420.