Verkoopadviseur

Omgeving: MarCom Meppel

Introductie

40 uur | Betrokken, Creatief, Betrouwbaar | Mbo+ / Hbo

Ben jij creatief, commercieel en empathisch? En wil jij bijdragen aan het levend houden van herinneringen?

Organisatie

Waar kom je te werken?

Bij Cuperus Gedenken geloven ze dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Met meer dan 15 vestigingen door heel Nederland helpen zij graag met het vormgeven van een monument. De organisatie bestaat sinds 1840 en door alle kennis en ervaring in het maken en plaatsen van monumenten, is het landelijk de grootste partij. In 2018 is er een synergie ontstaan tussen Cuperus, Den Hollandsche & Eijgelaar. Deze drie partijen zijn door heel Nederland actief en zijn alle drie vooruitstrevend in wat zij doen.

Functie

Wat ga jij doen?

Als adviseur zorg je voor een professioneel en warm ontvangst van de families/klanten en jij adviseert over de mogelijkheden op het gebied van een gedenkteken. Je bent in staat om mee te denken waarbij je ruimte laat voor de wensen van de families/klanten maar tegelijkertijd zelf komt met originele ideeën. Het is in de uitvaartbranche erg belangrijk om je dienstverlenend op te stellen en van waarde te zijn in het rouwproces. Je hebt een ruim empathisch vermogen waardoor families zich door jou begrepen voelen en uiteindelijk voor Den Hollandsche – Cuperus kiezen om het gedenkteken te laten verzorgen.

Het gaat niet om alleen het adviseren, maar ook echt om het creëren. Jij weet de juiste materialen, vormen en technieken met elkaar te combineren en hier een prachtig ontwerp van te maken. Daarnaast ben jij warm in contact en een luisterend oor, zodat de wensen van de klanten goed overeenkomen met het uiteindelijke ontwerp.

Wij realiseren ons dat de kans klein is dat je reeds werkervaring hebt in deze branche en je nog niet beschikt over voldoende kennis om direct als adviseur aan de slag te gaan. Tijdens de inwerkperiode zal je het team van adviseurs assisteren en stap voor stap alle kneepjes in het proces onder de knie te krijgen. Onderdeel van de inwerkperiode is het meelopen in de werkplaats en ga je mee naar de begraafplaats om te leren hoe een gedenkteken volgens onze kwaliteitseisen wordt geplaatst.

Daarnaast,

 • Ben je actief bezig om je netwerk uit te breiden en te onderhouden;
 • Ken je het belang van goed relatiebeheer, je zal vaak in contact staan met uitvaartondernemers enbegraafplaats beheerders;
 • Werk je actief aan het vergroten van de naamsbekendheid in de regio.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

 • Mbo+ / Hbo werk- en denkniveau;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, flexibele werkhouding.
 • Commercieel talent, commerciële vaardigheden en ervaring;
 • Communicatief sterk, empathisch vermogen;
 • Representatieve en warme uitstraling;
 • Resultaatgericht en een gezonde dosis ambitie;
 • Gestructureerd, nauwkeurig en efficiënt;
 • Teken-ontwerp vaardigheden;
 • Gevoel voor techniek. (constructies)

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Cuperus biedt jou een zelfstandige en verantwoordelijke functie, waarbij er veel kansen en faciliteiten zijn om persoonlijk en professioneel door te groeien. Daarnaast is het een functie met zingeving, je kan families begeleiden tijdens een voor hen moeilijke periode en je kan echt wat bijdragen in het rouwproces.

Het gaat hierbij om een dienstverband van 32-40 uur per week (contracturen in overleg nader te bepalen, zowel mogelijkheden voor parttime als fulltime dienstverband). Je ontvang een primair salaris van maximaal € 3.250,-.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

Je hebt tot en met 1 september om te reageren.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

Je hebt tot en met 1 september om te reageren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | RECRUITMENT CONSULTANT