Trainee Finance

Omgeving Lelystad

14-08-2019

32- 36 uur | Gemeente, Jaarrekening, Administraties | hbo/wo

Ben jij een starter en wil jij graag de gemeente Lelystad versterken! Lees snel verder.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Trainee Finance voor de gemeente Lelystad.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Door de ontwikkelingen binnen het team, zowel op personeelsgebied als vakinhoudelijk, is er ruimte voor een trainee om de diverse facetten van het financiële vakgebied te leren beheersen. Denk hierbij aan:

  • Het voeren en kunnen doorgronden van de administraties (debiteuren, grootboek, crediteuren, bank).
  • Het begrotingsproces, het jaarrekeningproces, het activa beheer, fiscale advisering, verzekeringen, financieel administratieve advisering aan de afdelingen, etc. etc.

Je inzet op de verschillende deelgebieden doen we in onderling overleg en is afhankelijk van jouw ervaring en kennis, de behoefte in het team op dat moment en jouw interesse en behoeften. In de mix van die factoren zoeken we steeds naar de beste stappen en werkzaamheden voor jou.

Binnen het team en het vakgebied is het steeds belangrijker om snel in te kunnen spelen op veranderingen en snel te kunnen aanpassen op de veranderende techniek, digitalisering en automatisering. Hierin kun je een belangrijke rol spelen. Je hebt bij ons de ruimte om frisse ideeën en andere inzichten te delen die kunnen leiden tot nieuwe inzichten en invalshoeken. Wij vinden het belangrijk dat je die met ons deelt en dat je samen met ons zorgt dat wij deze in ons werk gaan integreren. Daarnaast wordt je bijgestaan door verschillende ervaren collega’s in het team.

De intentie van de functie is dat je op termijn bij ons in dienst kan komen op een vaste functie. Wij gaan ons gedurende je trainee periode maximaal inzetten om jou als finance professional verder te laten groeien, zowel op vakinhoud als persoonlijk. We verwachten ook dat het bureau waar je in dienst bent daarin een belangrijk bijdrage levert zodat er sprake is van een samenwerking tussen het bureau en de gemeente Lelystad.

Functie eisen

  • Veel zin om hard te werken en er iets moois van te maken
  • Geen of niet teveel ervaring
  • Enkele jaren ervaring met vallen en opstaan
  • Een goed stel hersens en de bereidheid die te gebruiken
  • Iets willen bijdragen aan de inwoners in onze stad
  • Minimaal een afgeronde financiële of economische opleiding op HBO of WO niveau in de afgelopen 3 jaar afgerond
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature