Teammanager Jeugdgezondheidszorg en Publieke Gezondheid Asielzoekers

Omgeving: Midden Nederland Noordoost Nederland Overig Regio Zwolle

Details header

Introductie

32 – 36 uur | Leiderschap, Verbinder, Sensitief | Regio Zwolle Wil jij echt van waarde zijn voor de ontwikkeling van onze zorg en daarmee de jeugd en asielzoekers in de regio van Zwolle?

Organisatie

Waar kom je te werken? GGD IJsselland is er voor een gezonde samenleving. Om deze missie waar te maken en goed aangesloten te blijven op wat de veranderende samenleving van de GGD vraagt, willen we als GGD IJsselland samenwerken zowel intern als extern We werken vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid, vanuit onze 5 kernwaarden: expertise inzetten en delen, samenwerken, zichtbaar nabij, eigen regie en durven doen en zetten volop in op persoonlijk leiderschap van onze professionals. We organiseren taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden zo dicht mogelijk bij medewerkers, zodat zij sneller en makkelijker hun werk kunnen doen. Teams en teammanagers nemen samen zoveel mogelijk resultaatver-antwoordelijkheid. In deze ontwikkeling zoekt GGD IJsselland, binnen een team van circa 8 teammanagers, een inspirerende en enthousiaste nieuwe teammanager met aandacht voor jeugdgezondheidszorg.

Functie

Wat ga je doen? Samen pionieren, ontdekken, doen en leren van fouten en dat in een open en spontane cultuur. Als teammanager stimuleer jij je teams stimuleer jij je teams vanuit zelfregie te werken, vakmanschap, persoonlijk leiderschap en eigen initiatief te tonen. Je begeleidt, faciliteert en coacht je medewerkers op inspirerende wijze waarbij je zelf een voorbeeldrol vervult in de gewenste ontwikkeling. Je zorgt voor verbinding tussen diverse inhoudelijke thema’s en onderlinge samenwerking. De GGD heeft als uitgangspunt dat de teammanagers de verschillende teams van de GGD kunnen begeleiden en daarbij heb jij een rol in de crisisorganisatie.
 • Jij werkt vanuit 4 locaties: Staphorst, Kampen, Hasselt en Steenwijk en hebt in deze regio’s veel overleg met o.a. gemeenten en ketenpartners;
 • Je geeft leiding aan meerdere teams met in totaal zo’n 60 medewerkers op persoonlijke en teamontwikkeling en op het behalen van inhoudelijke resultaatafspraken;
 • Jouw teams bestaan uit: Artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten, consultatieassistenten en screeners.

Functie-eisen

Wat breng je mee? De dynamiek van de Jeugdgezondheidszorg vraagt om een stevige teammanager die ruggengraat toont en ruime ervaring heeft in het leidinggeven aan grote groepen professionals. We zoeken een ondernemende kandidaat die weet te schakelen tussen operatie en strategie.
 • Je bent een stevige, daadkrachtige en resultaatgerichte leidinggevende die floreert in een sterk veranderende organisatie en omgeving;
 • Jij weet de inhoudelijke missie, visie en doelstellingen van de organisatie helder en aansprekend te vertalen naar de teams;
 • Jij zorgt dat jouw teams de afgesproken resultaten in een plezierige werksfeer realiseren;
 • Je hebt ervaring met projectmatig en programmatisch werken;
 • Je bent een netwerker en legt snel contacten en kunt schakelen op diverse niveaus binnen en buiten de organisatie;
 • Je draagt bij aan de doorontwikkeling van de jeugdgezondheidszorg in de publieke gezondheid;
 • Je bent hbo/wo geschoold, bent een leider én manager;
 • Je hebt ervaring binnen een zorg- ( jeugdgezondheidszorg ervaring is een pré) of gemeentelijke omgeving.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug? Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar. Het salaris baseren we op je ervaring en is maximaal € 5.372,- bruto per maand (schaal 11) bij een dienstverband van 36 uur. Naast je salaris, ontvang je een Individueel Keuze Budget met andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Binnen GGD IJsselland werk je flexibel vanuit de hoofdlocatie in Zwolle en op de consultatiebureaus in de regio.

Inlichtingen

Is je interesse gewekt? Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755. De GGD wil in december de eerste gesprekken gaan voeren, dus hebt tot en met 10 december om te reageren.

Sollicitatie

Is je interesse gewekt? Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755. De GGD wil in december de eerste gesprekken gaan voeren, dus hebt tot en met 10 december om te reageren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER