Teammanager Declaratieverwerking

Omgeving Enschede

28-10-2019

34 uur | Administratie, Teammanager, Declaraties | hbo / wo

Heb jij kennis van en inzicht in de inrichting van andere bedrijfsprocessen in de organisatie? Lees dan snel verder!

Opdrachtgever

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een Teammanager Declaratieverwerking voor Menzis.

STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

De afdeling Declaratieverwerking is verantwoordelijk voor een correcte en vlotte afhandeling van ingediende declaraties en verzoeken voor zorgvoornemens. Als geautomatiseerde verwerking (nog) niet mogelijk is, worden werkstromen handmatig afgehandeld. Door het analyseren van data implementeren we verbetermaatregelen om bijvoorbeeld vroegtijdig bij te kunnen sturen bij afwijkingen en om actief te sturen op trends.

Wat ga je doen?
Administratieve afhandelingsprocessen die er perfect uitzien. Dat is wat jij graag ziet. Jij geeft als teammanager Administratie leiding aan een afdelingsteam dat declaraties van onze zorgaanbieders en onze verzekerden verwerkt, de administratie ervan verzorgt en telefonisch gestelde vragen beantwoordt. Zo worden onze klanten goed geholpen. Het is aan jou om je team zo goed mogelijk te ondersteunen. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het:

  • Goed functioneren van meerdere administratieve afhandelingsprocessen van de afdeling. Je zorgt ervoor dat processen voldoen aan wet- en regelgeving en dat werkzaamheden conform wet- en regelgeving worden uitgevoerd. Bovendien zorg je ervoor dat onze klanten binnen de gestelde normen worden bediend;
  • Bijdragen aan de juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting binnen het team. Je signaleert ontwikkelingsbehoeften bij medewerkers en onderneemt actie;
  • Bewaken van het toegekende budget waarbij je de efficiëntie en effectiviteit van de procedures en werkmethoden toetst;
  • Voeren van de regie op prestaties en resultaten. Je praat periodiek met medewerkers en collega-teammanagers over de doelstellingen (KPI’s), de uitvoeringsproblemen, de planning en (de noodzaak tot) wijzigingen en verbeteringen in de werkmethoden en procedures.

Functie eisen

Plannen, organiseren en het overzicht houden. Dat is waar jij als teammanager Administratie in uitblinkt. Jij hebt oog voor SLA’s en kosten en je maakt met gemak nauwkeurige analyses. Ook kun jij je in de klant verplaatsen om zo de beste oplossingen voor te dragen. Buiten dit alles is het vooral jouw inspirerende en enthousiasmerende manier van leidinggeven die jou geschikt maakt voor deze functie. Verder heb je:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Goede kennis van het eigen specifieke bedrijfsproces en de bijbehorende informatiesystemen en instructies;
  • Kennis van en inzicht in de inrichting van andere bedrijfsprocessen in de organisatie. Ook heb je inzicht in de samenhang van deze processen in de keten;
  • Kennis van zorginhoudelijke werkgebieden, zoals de Zorgverzekeringswet (Zvw);
  • Ervaring met het toepassen van Leanprincipes en -middelen waarbij je kennis hebt van (wettelijke en interne) regelgeving.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; kouwen@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature