Teammanager Algemeen Juridische Zaken

Omgeving Apeldoorn

02-05-2019

36 uur | Juridisch, Zorg, Manager | wo

Ben jij de betrokken en bevlogen Teammanager die het juridische team bij Achmea naar een hoge niveau kan helpen? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Opdrachtgever

Over Achmea
Achmea wil de toekomst een stap voor zijn. Al 200 jaar is Achmea toonaangevend in de wereld van verzekeringen. En dat hoopt zij over 200 jaar nog steeds te zijn.

Verzekeren heeft alles te maken met je goed voelen!

Met grote merken onder de paraplu zoals Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis zetten zij zich dagelijks in voor het levensgeluk van haar 10 miljoen klanten. Verzekeren heeft namelijk alles te maken met je goed voelen. Daar is Achmea van overtuigd. Daarom wordt er geïnvesteerd in producten en diensten die dat goede gevoel geven. Artificial Intelligence, drones, service-apps: de nieuwe technologie wordt ingezet om de services nog makkelijker te maken. En de verzekeringen nóg persoonlijker.

Wat betekent dat in de praktijk?
Als je dat vertaalt naar de praktijk, betekent dat schaven aan risicomodellen, het verbeteren van de websites of marketinguitingen bedenken die bij miljoenen mensen blijven hangen. Maar er is zoveel meer te doen om Achmea dé verzekeraar van de toekomst te maken. Meer dan ooit hebben is daarom behoefte aan vernieuwers: mensen die durven dromen en die deze dromen waarmaken.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar eenTeammanager Algemeen Juridische Zaken voor Achmea in de regio van Zuid-Holland.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als teammanager van de afdeling Algemeen Juridische Zaken geef je leiding aan één van de 7 teams die zich bezig houden met de behandeling van rechtshulpvragen van Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR). Je team bestaat uit ongeveer 15-20 FTE (voornamelijk WO niveau) juristen variërend van junior tot senior niveau.

Stichting Achmea Rechtsbijstand is de onafhankelijke rechtshulpverlener/uitvoerder van de rechtsbijstandverzekeringen van Centraal Beheer Achmea, Interpolis, FBTO en Avero Achmea. Vanuit vooruitstrevende en deskundige juridische dienstverlening ontzorgt Achmea klanten en wordt rechtshulp voor klanten van Achmea toegankelijk.

Functie eisen

  • WO werk- en denkniveau (WO rechten of Bedrijfskunde is een pre);
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring aan ervaren juristen in een juridische omgeving;
  • Aantoonbare ervaring met het coachen van juristen.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature