Teamleider PSA

Omgeving Zwolle

07-05-2018

40 uur | Onderwijs, AFAS Profit, Administratief | HBO

Zit leiding geven in je bloed? Ben je vindingrijk en heb jij de kracht een team aan te sturen? Lees de tekst hier onder en vertel ons waarom jij geīnteresseerd bent!

Opdrachtgever

Concent
Concent verricht administratieve diensten voor scholen, voornamelijk in het primair onderwijs. Concent biedt naast advies, proactieve ondersteuning. Een team van enthousiaste en betrokken medewerkers zet zich voor verschillende scholen op een groot aantal vakgebieden in. Denk hierbij aan financiële administratie, personeels- en salarisadministratie, controlling, (financieel) advies en P&O.

STORM
STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Wij vinden het belangrijk om naast het verbinden van talent aan talentzoekers, organisaties te begeleiden bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. STORM zet een krachtige beweging in gang waarbij iedereen zijn eigen talent inzet en synchroon blijft met de ontwikkeling en groei van jouw organisatie.

Functie

Wie zoeken wij?
Jij bent de nieuwe manager van de afdeling personeels- en salarisadministratie (PSA). Met jouw warme en dynamische persoonlijkheid ben jij een waardevolle toevoeging voor ons bedrijf. Door middel van persoonlijke coaching, laat jij medewerkers op functioneel maar vooral ook op persoonlijk vlak groeien. Op jouw afdeling staat de mens centraal!

Je bent een geboren leider met uitgebreide kennis op het gebied van het voeren van een personeels- en salarisadministratie (binnen het onderwijs). Hierbij kan je o.a. denken aan de sociale wetgeving, arbeidsrecht, pensionering en fiscale aangelegenheden.

Omdat wij jouw talenten graag inzetten voor ons bedrijf geven wij je alvast een uniek inkijkje in het ‘leven’ van de manager van de afdeling personeels- en salarisadministratie.

Wat ga je doen?
Je coacht dagelijks een team van 9 enthousiaste medewerkers. Deze medewerkers stellen af en toe lastige en vakinhoudelijke vragen. Voor jou is dit geen probleem. Jij snapt als geen ander de materie op het gebied van personeels- en salarisadministratie, want als senior ben je de helft van je tijd hiermee bezig. Ook draai jij je je hand niet om voor een complexe salarisberekening voor een aantal van de aan jou toegewezen klanten. Jij bent immers de vraagbaak van de afdeling.

Als hoofd van de afdeling voer je ook de werkzaamheden van een medewerker uit zodat je een actueel beeld houdt van de uit te voeren taken.

Daarnaast maak jij deel uit van het Management Team welke bestaat uit 3 personen. Als volwaardig lid van het MT wordt jouw inbreng zeer gewaardeerd. Je bent waardevolle sparringpartner en voert liever een dialoog dan een discussie.

Ook relatiebeheer is een belangrijk onderdeel van je functie en daarbij vindt je het leuk om Concent te presenteren bij onze (nieuwe) klanten. Je hebt veel contact met externe partijen. Hierbij kun je denken aan accountantsdiensten, ministerie OCW en klanten.

Functie eisen

Functie-eisen
Wij vinden het belangrijk dat je een hbo werk- en denkniveau en enige jaren relevante werkervaring. Je hebt een flexibele instelling en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast beschik je over voldoende kennis voor het voeren van een personeels- en salarisadministratie (bij voorkeur binnen het onderwijs). Hierbij kan je o.a. denken aan sociale wetgeving, arbeidsrecht, pensionering en fiscale aangelegenheden. Kennis van AFAS is een pré in deze functie.

Jouw talenten:

  • Leidinggeven is jouw tweede natuur;
  • Je bent een stevige gesprekspartner;
  • Je bent accuraat;
  • Je bent sociaal en sterk in de omgang met verschillende mensen;
  • Je behaalt graag resultaat.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature