Teamleider Financiële Administratie

Omgeving Zwolle

04-12-2019

32 - 36 uur | Teamleider, Finance, Onderwijs | hbo / wo

Kan jij overtuigend invulling geven aan een viertal rollen: leider, coach, adviseur en ontwikkelaar? Lees dan snel verder!

Opdrachtgever

Over Landstede
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Waarde(n)vol leren leven, dat is de missie van Landstede Groep. Liefde voor leren zit in het DNA. Landstede gelooft dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen. Landstede Groep maakt een leven lang ontwikkelen mogelijk. De unieke samenstelling van onze onderwijsorganisatie biedt kansen voor persoonlijk onderwijs.

Landstede Groep is een complexe onderwijsorganisatie en kent een kleine 40 werklocaties. Ca 25.000 leerlingen gaan er dagelijks naar school en de groep heeft ca 2900 medewerkers.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een Teamleider Financiële Administratie voor de Landstede Groep.

STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Binnen en voor het team Finance fungeer jij als Teamleider Financiële Administratie. Dit team valt onder de Dienst Administratieve Ondersteuning, wat weer onderdeel is van de Service Organisatie en Bestuursdienst (SOBD) van de Landstede Groep. De SOBD van de Landstede groep is gevestigd te Zwolle.

De Dienst Administratieve Ondersteuning verleent een breed scala aan administratieve diensten aan de onderwijseenheden van de Landstede groep, te weten: financiële administratie, personeels- en salarisadministratie, leerlingen/studenten administratie.

Vanuit ervaring geef je overtuigend invulling aan een viertal rollen: leider, coach, adviseur en ontwikkelaar. Als teamleider geef je direct leiding aan een team van 16 professionals, die werken binnen de clusters financieel beheer (grootboek), debiteuren, crediteuren en functioneel beheer.

Het team FA heeft zich voor de komende jaren ten doel gesteld om zich te ontwikkelen tot een team van professionals waarbinnen de medewerkers:

  • Gesprekspartner zijn voor de organisatie aangaande het eigen aandachtsgebied;
  • Marktconforme of betere diensten leveren;
  • Leveren van producten en diensten conform de producten- en dienstencatalogus en (waar mogelijk) maatwerk conform wensen opdrachtgevers;
  • In staat zijn adviezen, ondersteuning en handelen af te stemmen op de specifieke situatie en vragen van de opdrachtgevers.

Als teamleider geef jij sturing aan de bovenstaande ontwikkeling. Verder ben jij de schakel tussen de directeur Administratieve Ondersteuning en de medewerkers van het team. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de afgesproken kwalitatieve en kwantitatieve doelen van het team en je zoekt verbinding met de teamleiders van andere teams om de samenwerking te optimaliseren.

Functie eisen

  • Een afgeronde relevante opleiding op hbo / wo niveau;
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie;
  • Overtuigende verandermanager die mensen mee en zaken voor elkaar krijgt, zowel op basis van inhoudelijke expertise als vanwege je daadkracht;
  • Als verbinder ben je alert op veranderingen binnen de (klant)organisatie. Je bepaalt prioriteiten en geeft de benodigde acties, tijd en middelen aan om ervoor te zorgen dat zaken geregeld worden;
  • Affiniteit met het lean organiseren van processen;
  • Actuele ervaring met het financieel systeem AFAS is een pre.

De volgende competenties achten wij van groot belang voor een goede uitoefening van de functie Teamleider: leiderschap, overtuigingskracht, besluitvaardigheid, resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen, samenwerken, organisatiesensitiviteit, verandervermogen, zelfinzicht, eigenaarschap, flexibiliteit en humor.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature