Als stagiair loop ik tot juli 2022 stage bij STORM in Recruitment. Ik ga aan de slag met het uitwerken van CV’s, het opstellen en plaatsten van vacatures en het werven van kandidaten.Tijdens het lezen van de vacature van STORM dacht ik: het lijkt mij super om hier stage te mogen lopen. Na een kennismaking met Joeri, Dirk, Hanjo en Arnold spatte het enthousiasme en de sfeer er vanaf.

Het doel dat STORM heeft om zowel kandidaten als organisaties duurzaam met elkaar te verbinden spreekt mij erg aan. Ik wil graag iets betekenen voor een ander in mijn werk, en dat kan bij STORM.  Zwolle voelt ook echt als mijn thuis. Wat je van mij kunt verwachten? Ik ben erg gedreven en doelgericht. Als ik iets wil en leuk vind, dan ga ik er echt voor. Voor wat betreft recruitment, denk ik dat het belangrijk is om voor ogen te hebben wat de echte reden is dat je ergens wilt werken. Recruitment is daarom een heel persoonlijk vak, waarbij je als recruiter de verbinding bent tussen twee delen van de arbeidsmarkt.

Weet je niet wat je wilt of ben je toe aan iets nieuws? Dan kan STORM jou begeleiden naar de volgende stap. Kortom, ik heb super veel zin in deze aankomende stagetijd. Ook zie ik uit naar wat ik ga bereiken en hoe ik mijzelf ga ontwikkelen.

En na werktijd? Dan sta ik graag in de keuken. Daardoor kom ik echt tot rust. Ook is muziek een belangrijke uitlaatklep.  Ik ben in een muzikale familie opgegroeid dus muziek staat heel centraal in mijn leven.

kevin@storminrecruitment.nl | 038 – 2222 015

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET KEVIN SMITS | STAGIAIR RECRUITER