Ik heb een achtergrond in de hospitality- en reclamebranche, en veel ervaring in sales en marketing. Bij STORM kan ik al mijn ervaring inzetten, simpelweg in een voor mij nieuw vakgebied namelijk Recruitment. Wat mij erg aanspreekt aan STORM, is het team van intrinsiek gemotiveerde mensen. Natuurlijk is STORM een commerciële club, maar er ligt een diepe wens om voor mensen, bedrijven en de wereld écht iets goeds te willen doen. Bij een aantal bedrijven zijn wij preferred supplier, maar er zijn nog zoveel meer mooie matches te maken en doelen waaraan wij kunnen bijdragen!

Bij STORM bemiddelen wij dagelijks op ieder niveau professionals binnen de bedrijfsvoering van organisaties. Ons netwerk bestaat uit intrinsiek gemotiveerde professionals die op de werkvloer het beste geven van zichzelf. Wij staan altijd voor jou klaar. Onze eigen talenten zetten wij met veel plezier in voor jouw ontwikkeling, loopbaan, organisatie en toekomst. Wij verbinden jou aan de juiste professional of de juiste functie of opdracht.

Ben jij beschikbaar, ken je iemand of wil je praten over de ontwikkeling van jouw carrière of organisatie? Dan kom ik graag met je in contact! Ik focus mij met name op functies in de Marketing en Communicatie branche.

joeri@storminrecruitment.nl | 06 – 8398 6274 | 038 – 2222 015

joeri pechler

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | DIRECTEUR