Als recruiter bij STORM in Recruitment match ik professionals met bedrijven. Ik ben 23 jaar en verhuis dit jaar naar Meppel.

Mijn talent is het verbinden van mensen. Dat doe ik door mensen zich op hun gemak te laten voelen. Want ik ben een gemakkelijke prater. Daarnaast schakel ik makkelijk tussen verschillende werkzaamheden.

De sfeer bij STORM en de persoonlijke klik die ik voel met het team, zorgt ervoor dat ik hier graag wil werken. Mijn functie als recruiter bij STORM is mijn eerste ‘volwassen baan’ en ik heb het gevoel dat ik hier veel kan leren. Dat het kantoor van STORM in hartje Zwolle staat is een plus. Vanwege mijn lichte shopverslaving is Zwolle mijn favoriete stad om te winkelen. Bovendien heb ik in Zwolle gestudeerd, dus ik voel me er echt thuis.

Wat mijn werk als recruiter interessant maakt, is de persoonlijke aandacht. Daarmee maak je het verschil. De juiste kandidaat matchen aan een baan en daarin een duurzame match mee kunnen ontwikkelen is echt super! Ik denk zelf dat recruitment de komende jaren een steeds grotere rol gaat spelen in bedrijven. Net als het proces van pre boarding en de onboarding.

In mijn vrije tijd drink ik graag een wijntje met mijn vriendinnen. Je kunt mij daarnaast altijd wakker maken voor chocola. Ik ben een pro in winkelen. Ik ga vier keer per week naar de sportschool. Verder houd ik van reizen en hoop op een dag elk jaar te overwinteren op een zonnige plek. Mijn favoriete quote is: Remember that guy that gave up? Neither does anybody else.

elianne@storminrecruitment.nl | 06-17479616 | 038 – 2222 015

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ELIANNE VAN VEEN | RECRUITER