Als recruitment consultant verzorg ik het gehele werving en selectie proces van a-z. Het begint met het aannemen van zoekopdrachten van de klanten. Vervolgens gaan wij daar zo’n goed mogelijke invulling aangeven.

Ik heb een achtergrond in de horeca en hospitality. Ik vind het leuk om anderen op hun gemak te stellen en kan goed naar andere luisteren. Daarnaast ben ik creatief en denk ik graag in oplossingen.

De reden dat ik graag bij STORM werk is vanwege de sfeer en openheid. Resultaten worden gezamenlijk behaald en gevierd wat ik een zeer belangrijke factor vind. Daarnaast vind ik het fijn om te kunnen blijven ontwikkelen en hou ik van afwisseling in mijn werk. Al die mogelijkheden biedt STORM.

Ik ben opgegroeid in Hattem dus Zwolle was altijd al om de hoek. Inmiddels woon ik in Holtenbroek, de mooiste wijk van Zwolle! Ik vind Zwolle een leuke stad, het heeft alle faciliteiten en de omvang van een grote stad. En toch voelt het knus, zo kom ik vaak bekenden tegen.

Naar mijn mening is recruitment een zeer belangrijk onderdeel van het HR-vakgebied. Met de juiste mensen kun je organisatiedoelen waarmaken. Het is daarom van belang om met zorgvuldigheid de juiste mensen aan te trekken. En ze vervolgens ook goed van start te laten gaan in de organisatie, door middel van een goede onboarding. Voor de toekomst verwacht ik meer automatisering en misschien wel AI om objectievere keuzes te maken. Ik geloof echter niet dat de computers het gehele proces van de mens gaat overnemen. Maar wel dat wij slimmer kunnen samen werken zodat er meer tijd overblijft voor persoonlijke aandacht of bijvoorbeeld kunnen profiteren van remote werken.

In mijn vrije tijd kan ik mijn energie kwijt in hockey. Ook houd ik ontzettend veel van muziek, dus ik ben erg blij met de platenspeler ons kantoor en bezoek graag Hedon voor een concert. Verder lees ik graag. In het weekend vind je mij meestal wel in de stad voor een drankje of op de dansvloer.

celine@storminrecruitment.nl | 06 4342 5031 | 038 – 2222 015

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET CELINE STRIJKER | RECRUITER