Annora

Annora Salomons (22) uit Zwolle maakte voor het eerst kennis met STORM tijdens haar studie HRM. Omdat de organisaties waar wij voor werken haar aanspraken, besloot ze om bij ons te komen werken. Als Recruiter houdt ze zich bezig met het opstellen en plaatsen van vacatures, het selecteren van kandidaten en het opmaken van cv’s.

Annora is een kei in structuur en orde. Echt zo iemand die altijd precies weet waar iets is gebleven en oprecht blij wordt van to-do-lijstjes. Daar wordt zij zelf rustig van. En wij stiekem ook. Annora heeft een echte sportmentaliteit, ook op de werkvloer. Ze helpt anderen graag om het beste uit zichzelf te halen, en daarbij niet op te geven. Ook niet in de zoektocht naar een fijne werkplek. Want dat is waar het volgens Annora steeds meer over gaat: je fijn willen voelen in een team en écht kunnen bijdragen.

In haar vrije tijd is Annora een zeer sportief en actief persoon. Ze is een paar keer per week te vinden op de padel- en tennisbaan. Ook doet ze aan boulderen. Natuurlijk houdt ze van een film kijken en een drankje drinken met vriendinnen maar… Als je haar helemaal blij wilt maken, nodig haar dan uit voor een spellenavond. En zet een bordspel op tafel. Bijvoorbeeld Ticket to Ride.

Mocht je haar zoeken, je kunt haar bereiken via annora@storminrecruitment.nl of 06 – 2510 9274/ 038 – 2222 015.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ANNORA SALOMONS | RECRUITER