Strategisch Communicatieadviseur

Omgeving Hoogeveen

10-03-2019

32 uur | Overheid, Sparringpartner, Samenwerkingsorganisatie | HBO/WO

Ben jij per direct inzetbaar voor een mooie opdracht bij de Samenwerkingsorganisatie De Wolden en zie jij jezelf terug in de aanvraag? Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Strategisch Communicatieadviseur voor de Samenwerkingsorganisatie De Wolden in Hoogeveen. 

STORM in Recruitment STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als adviseur ben je een stevige gespreks- en sparringpartner voor onze burgemeesters, wethouders en het management van Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen. Je adviezen laten zien dat je op strategisch en tactisch niveau uitstekend kunt inspelen op jouw opdrachtgevers. Je weet wat er speelt in de samenleving en bent in staat om signalen uit de samenleving om te zetten naar adviezen aan onze besturen en organisatie. Je ziet de verschillende belangen in de complexe omgeving waarin je werkt en je kunt ze verbinden in je advisering. Je werkt samen met mensen binnen en buiten de organisatie en bent een klankbord voor collega's en externe partijen.

Wij zoeken een ervaren communicatieadviseur met minimaal een HBO-Communicatiediploma. Door je ruime ervaring in een soortgelijke functie beweeg jij je gemakkelijk in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je weet je mondeling en schriftelijk moeiteloos en correct uit te drukken. Je hebt overtuigingskracht en je weet op het juiste moment mee te bewegen. Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en betrekt de actualiteit op je werk en adviezen. Je schakelt snel tussen aandachtsgebieden en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan bestuurders. Je bent een echte teamspeler met een actieve inbreng in het team communicatie. Tot slot kun je schakelen tussen denken en doen: je bent in staat op strategisch niveau te adviseren en beschikt over een ‘hands on’ mentaliteit. Je vindt het vanzelfsprekend zelf de praktische uitvoering van de adviezen ter hand te nemen.

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding in de richting Communicatie
  • Minimaal 5 jaar werkervaring bij een overheidsinstelling is vereist
  • Bij voorkeur meer dan 5 jaar ervaring bij een gemeente of provincie

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature