STORM in Recruitment

STORM in Recruitment maakt sterker en veerkrachtiger. En dat is ook precies waar STORM voor bedoeld is. Ze transformeert. Wanneer een organisatie een storm achter de rug heeft, is zij niet meer dezelfde als toen zij erin terechtkwam. Voor zinvolle transformatie is het belangrijk dat je samen met de juiste mensen de storm trotseert. Onze STORM professionals zetten daarom niet alleen een krachtige beweging in gang, ze loodsen jou door de storm heen naar nieuw en anders.

STORM professional

Welkom in ons netwerk! Als STORM professional maak jij samen met ruim 500 andere enthousiaste professionals deel uit van ons netwerk. Een warm netwerk dat zich door de jaren heen heeft ontwikkelt tot een samenzijn met tal van mogelijkheden. Je krijgt opdrachten die écht passen bij jouw ambities en waarmee jij het verschil maakt. Je krijgt unieke carrièrekansen bij toonaangevende bedrijven waar wij mee samenwerken. Samen met jou gaan wij op zoek naar die ene perfecte opdracht.

Naast een uitdagende baan kun je regelmatig rekenen op een uitnodiging in je inbox voor leerzame en opbouwende ontmoetingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan LinkedIn trainingen, brainSTORM- en inspiratiesessies, netwerkevenementen en onze zomer bbq. 

Zo werken wij

STORM gelooft in vermenigvuldigen door te delen. Wij introduceren jou in ons netwerk en helpen jou om je ambities waar te maken. Dit kan zowel in een vaste functie als op detacheringsbasis of door middel van interim management. Nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Neem dan snel een kijkje.

Wanneer je deel uitmaakt van ons netwerk, kennen wij jou goed. Het komt dan ook vaak voor dat wij pro-actief contact met jou opnemen op het moment dat wij een nieuwe vacature binnenkrijgen. Wanneer jij enthousiast bent, stellen wij jou voor bij onze opdrachtgever. En voor je het weet zit jij binnenkort op jouw droomplek!

Wat vragen wij in ruil daarvoor? Niet zoveel. Wij vinden het alleen heel leuk wanneer je af en toe aan ons denkt op het moment dat je interessante professionals/werkgevers spreekt.

Opdrachtgever

Ben jij op zoek naar uniek talent voor jouw organisatie? Verbinden is ons werk. Wij brengen jou dan ook graag in contact met nieuw talent en met nieuwe energie. Samen gaan wij in gesprek om te verkennen welke talenten binnen ons netwerk goed bij jouw organisatie passen. STORM begeleidt en helpt je in jouw zoektocht. Wij vinden voor jou een passende professional met een echte STORM mentaliteit.

Deze STORM mentaliteit kenmerkt zich door een betrokken houding en een groot gevoel van verbondenheid. Wij vinden het dan ook belangrijk dat we commitment uitspreken naar elkaar. Wij naar jou als opdrachtgever en jij als opdrachtgever naar STORM en onze professionals. Op deze manier investeren wij in succesvolle en duurzame samenwerkingsvormen.

Detavast

Heeft jouw organisatie behoefte aan continuïteit en zekerheid? Of vereist een functie een langere proeftijd en heb je daardoor behoefte aan risicospreiding? Dan is onze detavast-constructie iets voor jouw organisatie. 

Een detavast-constructie is een vorm van detacheren waarbij het traditionele detacheren wordt gecombineerd met werving en selectie. Na een vooraf overeengekomen periode van detachering, bestaat de mogelijkheid tot overname van onze STORM professional. Op deze manier kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en breng jij jouw risico’s onder bij STORM.

Daarnaast blijven wij onze professional ondersteunen door middel van onder andere LinkedIn trainingen, brainSTORM- en inspiratiesessies en netwerkevenementen.

Detachering

Ben jij op zoek naar tijdelijke, waardige en directe versterking voor jouw team? Of is jouw organisatie op zoek naar een onstuimige transformator die iedereen wakker schudt? STORM zoekt graag met je mee en put uit een poule van energieke en talentvolle STORM professionals.

Onze STORM professionals staan voor je klaar wanneer jouw medewerkers uit de reguliere bezetting bijvoorbeeld afwezig zijn in verband met ziekte of verlof. Ook in het geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit kan detachering een uitkomst zijn.

Samen onderzoeken wij de behoefte van jouw organisatie en beslissen we welke professional het beste past bij deze behoeftes. Al onze professionals beschikken over ruime ervaring, waardoor zij in staat zijn om direct een bijdrage te leveren aan jouw organisatie. Zij zijn experts in hun vakgebied en draaien moeiteloos mee op het niveau dat jij gewend bent.

Stap je in de STORM? Dan ontvang je van ons, indien nodig, binnen 48 uur passende profielen. Dit betekent het begin van een stormachtige tijd en zichtbare verandering.

Interim management

Mist jouw organisatie een competente professional die in staat is om in korte tijd de gewenste resultaten te behalen en die niet bang is om (lastige) beslissingen te nemen? Dan zijn de mogelijkheden van interim management voor jou interessant. Interim management gaat vandaag de dag in toenemende mate om afgebakende complexe opdrachten, met de tijdelijke inzet van één-op-één passende kennis en ervaring.

Terug