“Ik begeleid de professional naar een omgeving waar diegene excelleert, goed in z’n vel zit en tienen scoort.”

Sander bij STORM
“Ik werk als Teamlead Recruitment bij STORM. Ik ben zoveel mogelijk met mensen in gesprek. Over hun professionele skills, hun drijfveren, persoonlijkheid en wensen. Vervolgens begeleid ik ze, door het netwerk van STORM, naar een omgeving (interim of een vaste functie) waar ze gaan excelleren, waar een professional goed in z’n vel zit, waar diegene tienen scoort. Daar heb je als professional én als opdrachtgever wat aan. Dan heb je een match! Deze manier van werken zorgt voor een duurzame relatie en een manier van samenwerken die past bij de opdrachtgever, professional en bij mij.”

Bij STORM omdat…
“STORM is persoonlijk, laagdrempelig en overzichtelijk. Daar voel ik mij bij thuis. Het draait niet alleen maar om groei en targets. Ons doel is om een netwerk op te bouwen van professionals en organisaties waar we een klik mee hebben. Ik heb in vier jaar nog geen dag gehad dat ik met tegenzin naar m’n werk ga. Dit gun ik andere mensen ook! Vandaar mijn keuze voor het vak recruitment en mijn keuze voor STORM.”

Typisch Sander
“Ik ben een workaholic, maar ook een levensgenieter. Ik houd van goed eten en een drankje. Daar heb je in Zwolle gelukkig genoeg leuke plekjes voor. Ik zet mij ook in voor het Rode Kruis. Hier help hen bij een organisatievraagstuk rondom hun organisatiestructuur. Verder sport ik, kijk ik series en besteed ik tijd aan vrienden en
familie. Dan zit mijn week wel een keer vol.”

LinkedIn | westenberg@storminrecruitment.nl06 – 2510 9274

Terug