“Al mijn professionele ervaring komt samen in deze baan”

Joeri bij STORM
“Ik ben geboren met een extra batterijtje: het ontbreekt mij nooit aan energie. Dat betekent dat ik veel projecten tegelijk kan draaien. Anderzijds houd ik ook erg van structuur en planmatig werken. In mijn baan als consultant komen beide kwaliteiten van pas. Het start met de open gesprekken, waarin ik bedrijven challenge om hun stip op de horizon met ons te delen. Vervolgens zet ik al mijn energie in voor het vinden van de juiste man of vrouw voor de baan, degene de juiste professional die help om dit doel te bereiken.”

Ik ben consultant bij STORM omdat…
“Ik heb een achtergrond in de hospitality- en reclamebranche, en veel ervaring in sales en marketing. Bij STORM kan ik al mijn ervaring inzetten, simpelweg in een voor mij nieuwe vakgebied namelijk recruitment. Wat mij erg aanspreekt aan STORM, is het team van intrinsiek gemotiveerde mensen. Natuurlijk is STORM een commerciële club, maar er ligt een diepe wens om voor mensen, bedrijven en de wereld écht iets goeds wil doen. Bij een aantal bedrijven zijn wij prefered supplyer, maar er zijn nog zoveel meer mooie matches te maken en doelen waaraan wij kunnen bijdragen!”

Typisch Joeri
“Toen ik 8 was mocht ik een jas uitzoeken. Knalroze, was de nieuwe winterjas die ik koos. Mensen vonden daar wat van. En ik vind het juist leuk, als het schuurt. Als ik niet helemaal in het plaatje pas. Dat probeer ik ook mee te geven aan mijn 4 kinderen. Lekker jezelf zijn. En typisch Joeri is een bak enthousiasme en energie, maar inmiddels heb ik  geleerd hoe ik rustig kan worden. Door meditatie, yoga en sport. Van met een anologe camera door de stad banjeren, of wandelen in de natuur. En daarna thuiskomen in ons nieuwe huis, een zachte plek met veel natuurtinten, leer en bamboe. Heerlijk!”

LinkedIn | 038-2222015

Terug