“Goede communicatie in het wervingsproces maar ook binnen ons team, structuur aanbrengen, kwaliteit leveren en zowel opdrachtgever als professional tevreden stellen, dat is mijn streven!”

Jan Jaap bij STORM
Bij STORM ben ik als senior consultant verantwoordelijk voor het ontzorgen van professionals en organisaties. Graag neem ik het hele wervingstraject bij mijn opdrachtgever uit handen omdat ik graag in control ben tijdens het proces en dan echt van toegevoegde waarde kan zijn. Dit proces begint bij een gedegen intake: wie is de klant? Wat zoekt hij echt? Vanuit die informatie ga ik opzoek en enthousiasmeer ik professionals uit ons netwerk voor een vacature. Graag spreek ik potentiële kandidaten zelf om zo een goede match te maken. Goede communicatie in dit proces maar ook binnen ons (soms stormachtige) team, structuur aanbrengen, kwaliteit leveren en de opdrachtgever én professional tevreden stellen, dat is mijn streven!”

Bij STORM omdat…
“Ik ben bij STORM op m’n plek omdat ik mij goed kan vinden in het maatschappelijke karakter van dit bedrijf. Ik vind het mooi om te zien hoe STORM zich inzet om op sociaal vlak impact te maken. Daarnaast zijn de lijntjes kort en mag en kan ik van veel zaken iets vinden. Ik voel me prettig in een omgeving waar er ruimte is om met elkaar van ideeën te wisselen waardoor we nog beter en scherper onze processen kunnen inrichten om nog meer kwaliteit te leveren.”

Typisch Jan Jaap
“Ik heb een achtergrond in hospitality en gastvrijheid zit in m’n bloed. Ik ben direct in mijn communicatie en ben iemand die van duidelijkheid houdt. Daarnaast ben ik altijd in voor een goede grap en waardeer ik het als mensen, net als ik, een goed gevoel voor humor hebben. Op zondag kun je me, met een vriendenteam, regelmatig vinden op het voetbalveld. Ook ben ik de betrokken vader van dochters Emma en Jasmijn.”

LinkedIn | 038-2222015

Terug