“Als development consultant train en coach ik klanten van STORM in werkmethodieken binnen teamontwikkeling.”

 

Erik Jan voor STORM

“Als development consultant train en coach ik klanten van STORM in werkmethodieken binnen teamontwikkeling. Zo train ik teams om Agile te werken. Ook ben ik beschikbaar als (interim) manager/coach wanneer een team dit nodig heeft. Dit heeft veel raakvlakken met mijn werk als docent en trainer in volwasseneneducatie, middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Ik doceer in projectmanagement, HRM & HRD en in het brede werkveld van E-Commerce. Expertises waar ik in mijn opdrachten voor STORM ook veel aan heb.”

Toegevoegde waarde voor STORM

“Ik ben in staat proces- en projectmatig te werken. Ik ben pragmatisch ingesteld en mijn kracht zit in enthousiasmeren, organiseren en verbinden. In mijn functies heb ik altijd contact met mensen van verschillende niveaus. Van management- en directieteams, tot het begeleiden van stagiaires en afstudeerders. Ik zoek altijd naar verbinding, ben toegankelijk en ik voel mij zeer thuis bij een grote diversiteit aan mensen.”

 Voor STORM omdat…

“Voor mij is STORM een warm nest en tegelijkertijd een professionele omgeving waar ik terecht kan om te sparren met collega’s, netwerk te onderhouden en voor STORM mooie opdrachten te doen. In 2018 mocht ik mee op reis naar Rwanda om met eigen ogen te zien hoe ook social impact een plek heeft bij STORM. Een onvergetelijke ervaring!”

 LinkedIn | info@storminrecruitment.nl | 038 – 22 22 015