“Ik ben veelvuldig in gesprek met onder andere HR en Communicatie om gezamenlijk stappen te maken die passen bij deze tijdgeest.”

Erica voor STORM
“Als development consultant adviseer ik organisaties hoe ze zélf hun eigen werving en selectie kunnen optimaliseren, met onder andere de juiste inzet van arbeidsmarktcommunicatie en gewenste ‘candidate experiences’. Ik ben veelvuldig in gesprek met onder andere de afdelingenHR en Communicatie om gezamenlijk stappen te maken die passen bij deze tijdgeest. Ook train ik teams en groepen om via LinkedIn effectief te netwerken, op zowel inhoudelijk als op persoonlijk/professioneel gebied.”

 Toegevoegde waarde voor STORM
“Door mijn realistische blik en jarenlange ervaring in het bemiddelen van professionals op ieder niveau weet ik in te schatten wanneer het klopt voor alle partijen. Of je nu zelfstandige bent of in een vast dienstverband werkt, alles is in beweging momenteel. Op een prikkelende en enthousiaste manier inspireer en ondersteun ik organisaties en professionals om wendbaar te blijven en flexibel te denken.”

 Voor STORM omdat…
“Bij STORM ervaar ik een enorme energie! Het is een bureau dat anders durft te denken. In het belang van haar netwerk. Daar herken ik me in en dit houdt mij ook scherp. De aanpak van STORM is persoonlijk en betrokken, met oog voor de mens achter een cv of een functietitel op een visitekaartje. Of het nu een adviesvraag of een training is, ik ben heel blij via STORM iets te kunnen toevoegen aan duurzame inzetbaarheid en betekenisvol werken!”

 LinkedIn | info@storminrecruitment.nl | 038 – 22 22 015