Mijn doel is om te kijken naar waar mensen gelukkig van worden. Niet voor lief nemen wat er aan de oppervlakte te zien is, maar dieper graven!

Dennis bij STORM
“Ik werk als recruiter bij STORM. Hier probeer ik een match te maken tussen onze opdrachtgevers en professionals. Mijn doel is om te kijken wat mensen triggert en waar ze gelukkig van worden. Hier kom ik achter door niet alleen voor lief te nemen wat er aan de oppervlakte te zien is, maar net wat dieper te graven. Alleen zo zorgt STORM ervoor dat een professional op de juiste plek terecht komt. Door de professionals na plaatsing niet los te laten maar te begeleiden ontstaat er een samenwerking waar zowel de professional, de opdrachtgever en ikzelf het meeste baat bij hebben.”

Bij STORM omdat…
“De reden dat ik bij STORM ben gaan werken, is vanwege de persoonlijke klik die ik ervaar, een oprechte interesse in mij als persoon en de wil van de organisatie om te groeien. Ik heb het gevoel dat ik hier een echte bijdrage aan kan leveren. STORM is persoonlijk en betrokken en heeft oog voor talent en ontwikkeling. Dit is de reden dat STORM en ik een match zijn.”

Typisch Dennis
“Enthousiast word ik van bijzondere gesprekken met mooie mensen. Ook maak ik graag schoon, tot het neurotische aan toe kun je wel zeggen. Ik luister graag muziek, van jazz tot hiphop. En ik drum al van jongs af aan; een lekkere manier om je energie kwijt te raken.”

LinkedIn | dennis@storminrecruitment.nl | 06 – 4291 9420

Terug