“Ik ben er van overtuigd dat je dingen moet doen die leuk, goed en uitdagend zijn.”

 

 

Arnold bij STORM
“Ik ben partner en founder van en consultant bij STORM. Gedurende mijn dag ben ik in gesprek met veel professionals en organisaties die we in ons netwerk hebben. Ik vertaal de vraag van organisaties richting ons recruitmentteam zodat we gezamenlijk de beste verbinding kunnen maken. Als ‘aanvoerder’ bij STORM help ik het team waar nodig en breng ik focus in de juiste projecten en denkrichting van STORM. Dit altijd vanuit samenwerking, ondernemerschap en verbinding.”

Bij STORM omdat…
“Ik ben er van overtuigd dat je dingen moet doen die leuk, goed en uitdagend zijn. Met STORM wil ik een club bouwen die er toe doet. Die een serieuze partner is voor de beste professionals en mooiste organisaties van het land. En een netwerk bouwen die gelooft in er toe doen, die een sociale bijdrage wil leveren en lol heeft in hetgeen wat ze doen. Bij STORM doen we de projecten samen, iedereen kent de ‘klant’. De klant zijn verwachtingen overtreffen is altijd het doel. De vertaalslag maken en aanvoelen wat er nu echt nodig is. De insteek is altijd een duurzame verbinding!”

Typisch Arnold
“Je ziet me elke ochtend op het schoolplein om m’n kinderen naar school te brengen. Om vervolgens met een kop koffie door de mooiste straten van Nederland naar kantoor te wandelen. Ik ben sociaal maatschappelijk actief in enkele besturen die de regio nog mooier, groener en duurzamer maken. Ik wil altijd helpen en graag een sociale impact maken. Mijn team geef ik heel veel vrijheid en hecht waarde aan ondernemerschap in mijn omgeving. Kansen, mogelijkheden en verbindingen zie ik altijd.”

LinkedIn | arnold@storminrecruitment.nl | 06 – 4890 3755

Terug