“Ik wil graag dat mensen zich bij ons thuis voelen.”

Anneke bij STORM
“Bij STORM ben ik verantwoordelijk voor het officemanagement en financiële stuk. Ik doe de verloning van onze professionals, verzorg de facturatie en de boekhouding. Ook zorg ik ervoor dat de contracten met de professionals in orde zijn wanneer zij via STORM gaan beginnen. Als officemanager ontzorg ik mijn collega’s zodat iedereen aan het werk kan. Van schoonmaak en kopieerpapier, tot het organiseren van de events die STORM organiseert. Als je met STORM belt, krijg je mij aan de telefoon.”

Bij STORM omdat…
“Met Arnold heb ik eerder kort samengewerkt tijdens mijn stage. Toen ik op LinkedIn zag dat hij op zoek was naar een Recruiter/Duizendpoot, dacht ik: dat ben ik! De match zit hem in positiviteit.  De klik die ik met Arnold en Sander had tijdens mijn sollicitatiegesprek, deed me beslissen om in de STORM te stappen. De sfeer op kantoor is goed, geen dag is hetzelfde. Van recruitment ben ik naar officemanagement gegaan. Regelen en ontzorgen is wat ik het leukst vind en ik creëer ook graag orde ‘in de STORM’.”

Typisch Anneke
“Ik ben gastvrij en wil graag dat mensen zich bij ons thuis voelen. Ik ben een positivo, energiek, zorg voor een vrolijke noot en houd er van de boel te relativeren en luchtig te houden. Verder ben ik getrouwd met Laurens en samen hebben wij 3 kindjes; Quint, Yve en Louie. Ik hou van koken, bakken en gezelligheid in mijn vrije tijd.”

LinkedIn | anneke@storminrecruitment.nl | 038 – 22 22 015

Terug