STORM Recruiter

Omgeving: HR Midden Nederland Noordoost Nederland Regio Zwolle

Introductie

40 uur | Gedreven, Flexibel, Ondernemend | Zwolle

Liggen jouw skills bij het verbinden van mensen en vind je het leuk om mooie matches te maken tussen professionals en organisaties? Wij zoeken iemand die ons team komt versterken als Recruiter. Lees snel verder!

Organisatie

STORM verbindt professionals aan werkgevers en andersom. Of dit nu op basis van een tijdelijke (interim) opdracht of een vaste functie is. Dagelijks bemiddelt STORM op ieder niveau vakgenoten in o.a. HR, Marketing en Finance en dit doen we door goed te luisteren naar wat er nodig is. Met intensieve begeleiding van zowel kandidaten als organisaties maakt STORM de juiste match. Regelmatig organiseert STORM inhoudelijke inspiratiesessies om ook op deze manier ons netwerk te verbinden.

We zijn op zoek naar uitbreiding van ons team. STORM groeit en bij groei horen nieuwe mensen. We zijn een hecht team en houden kantoor aan het Assiesplein 15 in Zwolle.

Functie

Geen dag is hetzelfde bij STORM in Recruitment.

Als eerste check jij jouw mailbox. Heeft die ene kandidaat op de vacature gereageerd die jij hem hebt toegezonden, nadat je telefonisch de beschikbaarheid hebt gecheckt.

Tussendoor komt er een nieuwe aanvraag binnen. Deze moet online gezet worden en een eerste quick search wordt gedaan. Er wordt snel geschakeld door het team.

Jij bent altijd bezig met de beste kandidaten vinden. De perfecte kandidaat moet ergens rondlopen! Je bijt je vast in het gezochte profiel en belt, mailt en zoekt op LinkedIn naar de juiste match. Yes, gelukt! Je nodigt deze kandidaat uit voor een kennismakingsgesprek bij STORM.

Het is tijd voor de lunch, verzorgd door één van de collega’s die deze week aan de beurt is! Even gezellig bijpraten met elkaar.Daarna toch snel weer aan de slag want de deadline voor het aanleveren van cv’s bij een van onze opdrachtgevers loopt om 15.00 uur af.

Richting het einde van de dag heb je een moment met één van onze consultants. Jij laat zien welke kandidaten je hebt gevonden en jullie gaan samen de shortlist opmaken voor onze opdrachtgever. Jij weet het zeker, één van deze professionals gaat het worden!

Functie-eisen

  • (bijna) Afgeronde hbo opleiding;
  • Je hebt recruitment ervaring, bijvoorbeeld door een stage;
  • De drive om de beste kandidaten te werven;
  • Creativiteit in overvloed;
  • Energiek;
  • De kracht om ons en ons netwerk te overtuigen.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Hannah Lipke van STORM in Recruitment; hannah@storminrecruitment.nl.Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 06 81 56 98 49.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Hannah Lipke van STORM in Recruitment; hannah@storminrecruitment.nl.Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 06 81 56 98 49.