STORM Recruiter

Omgeving: Overig Regio Zwolle Zwolle

Introductie

24-40 uur | Verbinder, Creatief, Ondernemend | Zwolle

Wil jij werken bij hét recruitmentbureau van Zwolle? Waarbij jij jouw eigen succes maakt en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling?

Organisatie

Waar kom je te werken?

STORM is het Zwolse recruitmentbureau voor Finance, HR, Marketing en Communicatie! Dagelijks bemiddelen wij op ieder niveau professionals binnen bedrijven en organisaties. Ons netwerk bestaat uit intrinsiek gemotiveerde professionals die op de werkvloer het beste geven van zichzelf. Wij plaatsen de professionals alleen op plekken waar ze compleet zichzelf kunnen en mogen zijn. Want laten we eerlijk zijn: van ´ja-knikkers´ en ´u-zegt-wij-draaien-personeel´ is de wereld nooit beter geworden.

Door aan beide kanten, kandidaat en opdrachtgever, zorgvuldig te begeleiden maakt STORM duurzame matches. Het bemiddelen van mensen luistert nauw. We zien dat bemiddeling van interim professionals een andere werkwijze vraagt dan het verbinden van professionals die een (vast) dienstverband aangaan. De kracht van STORM is dat we het belang van zowel de organisatie als de kandidaat centraal stellen, zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Deze werkwijze maakt dat we alle professionals en organisaties die deel uit maken van het STORM-netwerk goed kennen en goed kunnen matchen.

Functie

Wat ga jij doen?

Jij bent altijd bezig met de beste kandidaten vinden. Je onderhoudt huidige relaties en bouwt nieuwe op. Hiervoor gebruik je onze database en media als LinkedIn. Dagelijks zoek je professionals voor de organisaties waar wij voor werken en de pools van STORM. Daarbij schroom je niet de telefoon te pakken en mensen fysiek te spreken op ons mooie kantoor.

Om op te vallen met jouw vacature, schrijf je een pakkende vacaturetekst. Even geen inspiratie? Dan vraag je een collega mee te kijken. Samen weet je immers meer dan alleen.

Je wil alles van een kandidaat weten. Je luistert goed, en vraagt door. Je stelt open vragen en neemt geen genoegen met een half antwoord. Dit alles doe je om zo goed mogelijk de match te maken!

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

Jij vindt het leuk jezelf te ontwikkelen in een organisatie waar je deze mogelijkheden ook krijgt! Het aangaan van nieuwe contacten om daarmee jouw netwerk te vergroten is waar je energie van krijgt. Je hebt de drive om de beste kandidaten in de markt te werven voor verschillende opdrachtgevers. Hierbij mag je jouw creativiteit de vrije loop laten. Met jouw overtuigende en energieke persoonlijkheid pak je de verantwoordelijkheid om echt wat bij te dragen aan de zoektocht naar talent.

Verder heb jij:

  • Een afgeronde hbo-opleiding;
  • Enige recruitment-ervaring;
  • Een proactieve houding.

Daarnaast ben jij:

  • Woonachtig in de regio Zwolle;
  • Energiek;
  • Gemotiveerd om aan de slag te gaan.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Wij zien in iedereen kansen, maar verwachten van jou wel pro activiteit. STORM is een organisatie waar jij jezelf snel kan ontwikkelen. Door een hoge mate van verantwoordelijkheid, aangevuld met een ervaren team, doe jij snel vaardigheden en kennis op. Ook kan je doorgroeien naar een positie als bijvoorbeeld senior recruiter of consultant.

En natuurlijk een marktconform salaris, pensioenregeling en leuke borrels!

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET HANJO HARTNACK | RECRUITER