test123

In de spotlight

Ronald Westerhof is een enthousiaste, oplossingsgerichte STORM professional en sinds twee maanden actief als Controller bij de Stichting Travers. Travers is een stichting die midden in de samenleving staat. En waar mensen samenleven en samenwerken, ontstaan mogelijkheden, kansen en daarmee verbinding. Die kracht wil Travers benutten en versterken. Door de leefgemeenschap te ondersteunen en door mensen de ruimte te bieden om zich te ontwikkelen. Het doel? Een veilige, leefbare en vitale leefgemeenschap. Door, voor en van mensen. ‘Deze manier van werken sprak mij gelijk aan,’ ligt Ronald toe. ‘Het is absoluut een uitdaging om in deze omgeving de rollen en werkprocessen van de afdeling Finance & Control te analyseren en waar nodig te veranderen.’

‘Voor ik bij Travers aan de slag ging, heb ik zeven jaar met veel plezier als accountant gewerkt. Na deze jaren heb ik de stap gemaakt naar het bedrijfsleven als controller. De laatste tien jaar ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de ouderenzorg, waarvan de laatste vijf jaar als zelfstandige,’aldus Ronald. ‘Toen ik recent voor mijzelf was begonnen, ontmoette ik Arnold Bouman, de oprichter van STORM. We hadden leuk contact en spraken dezelfde ‘taal’. De afgelopen jaren hebben we dit contact dan ook zorgvuldig onderhouden. En nu werk ik mede dankzij STORM bij Travers,’ vertelt Ronald met een lach op zijn gezicht. ‘De wereld zit vol verrassingen!’

‘De bemiddeling via STORM ervaar ik als zeer prettig. Het contact is altijd persoonlijk en de nadruk ligt niet op de omzet/business, maar op het proces. Op de energie en op de manier waarop we de opdracht gaan invullen. In de toekomst hoop ik aan STORM verbonden te blijven als interimmer/STORM professional. Ik krijg namelijk net als STORM ontzettend veel positieve energie van verandertrajecten.’

Terug