“STORM is betrokken. Ze schuiven niet alleen cv’s maar houden contact.”

De professionals uit het STORM netwerk betekenen dagelijks veel voor teams en opdrachtgevers. Zowel voor tijdelijke opdrachten, als vaste functies, zowel in dienst als op interim basis. Louis Nootenboom is een ervaren interim manager uit het netwerk van STORM. Hij werkt op dit moment als Interim Manager Finance & Control bij onze opdrachtgever, een high-end technologieleverancier van producten en systemen voor diverse branches. Louis: “De uitdaging is om met de juiste mensen, kennis en kunde, de afdeling goed te laten draaien.”

Opdracht van Louis

Louis heeft een duidelijke missie voor zijn opdracht. Naast het reguliere werk goed draaiende houden, denk aan maand- en jaarafsluitingen, zet hij zich in om met het aantrekken van de juiste mensen en het verankeren van processen en systemen de afdeling Finance goed te laten functioneren. Louis: “Het is een mooi bedrijf dat in korte tijd super snel is gegroeid. Dit kan er voor zorgen dat mensen en afdelingen het ingewikkeld vinden die groei bij te houden. Ik help ze door de juiste mensen op de juiste plek in te zetten en, met hulp van STORM, nieuwe mensen aan te trekken. Zo houden we het dagelijkse werk draaiende. Een andere uitdaging is de processen en systemen beter te laten matchen bij de grootte van het bedrijf. Ik wil met de afdeling een professionaliseringslag maken en systemen en processen meer verankeren in de organisatie.”

Werken op interim basis

Louis: “Wat ik leuk vind aan mijn werk als interimmer is dat ik altijd veel te doen heb. Ik leer veel mensen kennen, ik mag mensen naar een beter niveau brengen. Daarin vind ik bouwen aan het afdeling het leukste. Dit is bij deze opdrachtgever zeker het geval. Het is een van de snelst groeiende bedrijven van Overijssel. Er gebeurt hier veel, het is een dynamische omgeving. Er werken veel jonge mensen en iedereen is bereid te helpen. Ik houd ervan als ik iets blijvends en iets goeds kan doen voor de organisatie. Mijn opdracht is geslaagd als ik na twee jaar bijvoorbeeld nog eens terug kom voor een kop koffie en dat ze blij zijn me te zien.”

Samenwerking met STORM

“Sinds november 2018 ken ik STORM in Recruitment. STORM is een prettige organisatie. De lijntjes zijn kort, er heerst een no nonsense sfeer en ik heb een goede klik met de medewerkers. Ze zijn actief en organiseren leuke dingen, zoals de LinkedIn trainingen. STORM is betrokken. Ze schuiven niet alleen cv’s maar houden contact. Ze hebben een groot netwerk met veel persoonlijk contact.

Naast dat ik zelf door STORM voor de opdrachtgever werk, zet ik STORM ook weer in bij het werven van financials voor de organisatie. Zij kennen de organisatie goed en zien echt welk type mensen past bij deze organisatie. Ondanks dat het beste een krappe arbeidsmarkt is, krijgen ze het altijd weer voor elkaar om passende cv’s aan te leveren. We hebben een goede samenwerking.”

“Naast dat ik zelf door STORM voor de opdrachtgever werk, zet ik STORM ook weer in bij het werven van financials.”