“Ik voel me inmiddels wel een echte STORM-professional. En ik kan zijn zoals ik ben, ze staan echt naast mij!”

De professionals uit het STORM netwerk betekenen dagelijks veel voor teams en opdrachtgevers. Zowel voor tijdelijke opdrachten, als vaste functies, zowel in dienst als op interim basis. Een van die professionals is Gerrie van den Berg. Ze is communicatieadviseur bij Gemeente Midden-Groningen en doet hier een tijdelijke opdracht. “Ik voel me inmiddels wel een echte STORM-professional. En ik kan zijn zoals ik ben, ze staan echt naast mij!”

Gerrie bij Midden-Groningen

Gerrie werkt gemiddeld 32 uur per week voor de gemeente Midden-Groningen. Gerrie: “Ik vind het belangrijk dat ik in het team functioneer als collega en niet gezien wordt als een externe. Dagelijks schuif ik aan bij twee of drie projectvergaderingen waarna ik mijn communicatieadvies uitwerk en de projectleider adviseer. Maar ik heb ook eigen projecten waarin ik de aanjager ben. Bijvoorbeeld bij een project interne communicatie met als focus het intranet. Samen met een collega richt ik het intranet zo goed en efficiënt mogelijk in en enthousiasmeer en begeleid ik ruim 500 collega’s bij het werken op het intranet. Een mooie klus om te doen!”

Samenwerking met STORM

Gerrie: “STORM staat echt naast en achter mij. Sander kent mij goed en weet genoeg van mij om te bepalen of hij me kan voorstellen bij een opdracht. Ik kan zijn zoals ik ben en ik hoef me niet anders voor te doen. Ze zijn zakelijk maar ook menselijk; ik kan blind op ze bouwen en ze vertegenwoordigen mij echt. Daarin zijn we open en eerlijk naar elkaar, ook als de opdracht geen match blijkt te zijn. Ik loop graag even binnen als ik in Zwolle ben.”

Snel schakelen

Gerrie: “Overheidsorganisaties, waar ik meestal voor werk, zijn verplicht bepaalde opdrachten via een marktplaats aan te besteden. STORM heeft toegang tot die marktplaatsen, kent de juiste mensen en heeft het netwerk de aanbesteding goed in te dienen. Doordat ze me goed kennen, kunnen we snel schakelen. Het mes snijdt dus aan twee kanten!”

“Ze zijn zakelijk maar ook menselijk; ik kan blind op ze bouwen en ze vertegenwoordigen mij echt.”