STORM | HR Vast

Omgeving Zwolle

22-04-2020

24 - 40 uur | Personeel, Organisatie, HR | hbo / wo

Voor onze opdrachtgevers krijgen wij wekelijks aanvragen voor verschillende rollen binnen de afdelingen P&O en HR. Hiervoor gaan wij mooie matches maken en kandidaten benaderen. Wil jij opgenomen worden in onze database van P&O en HR professionals? Laat dan je gegevens achter via de solliciteerknop, dan nemen wij contact met je op!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is altijd op zoek naar professionals die voor de afdelingen P&O en HR aan de slag kunnen gaan. 

De STORM professionals uit ons netwerk weten als geen ander dat de mensen in de organisatie van onschatbare waarde zijn. Ze hebben verstand van personeelsbeleid en ze weten hoe je medewerkers aantrekt, behoudt, beloont, ontwikkelt en, wanneer nodig, op een goede manier laat gaan. HR thema’s al talent, verzuim, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, sollicitatiegesprekken, wet en regelgeving, zijn gebieden waar zij van alles afweten.

Functie

STORM in Recruitment ziet dat het HR vak verandert. Het accent ligt steeds meer op behouden en op het verbinden en werven van goede professionals. We kijken daarom altijd of een STORM HR professional voldoende meegaat in deze ontwikkelingen. Naast de inhoudelijke kennis en ervaring van onze professionals, kijken we ook altijd of er op persoonlijke vlak match te maken valt.

Functie eisen

Voor de verschillende functies wordt vaak gevraagd naar een:

  • hbo-diploma richting personeelsmanagement
  • vakinhoudelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op personeelsgebied
  • communicatief en sensitief

Aanbod

Wanneer je via deze link je gegevens achterlaat, solliciteer je niet op een specifieke vacature. Je komt dan in onze P&O poule van waaruit wij dan contact met je op gaan nemen. Aan de hand van jouw profiel, wensen en het aanbod wat wij open hebben staan, kunnen we dan kijken of we een mooie match kunnen maken. Het aanbod verschilt per opdracht en aantal uren dat je aan het werk gaat.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; kouwen@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Dennis Kouwen via telefoonnummer: 06 42 91 94 20.

solliciteer   email deze vacature