STORM Filosofie

We verbinden op basis van talent, ambities en persoonlijkheid professionals aan organisaties en andersom. We houden van nieuwe wegen. Van ondernemende durfallen die gaan, met vallen en opstaan. Of je nu een professional of een organisatie bent.

Persoonlijk en betrokken

STORM kijkt eerst naar mensen, daarna pas naar diploma’s. Je bent namelijk niet op te delen: je thuis, je vrienden, je persoonlijke ‘vind ik leuks’ vormen namelijk jou, ook wie je bent als professional. Jouw ‘blij-zijn’ is voor ons belangrijk.

Talent en ontwikkeling

Talent betekent voor STORM dat je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. We helpen je met ontwikkelen van dit talent. En van je kennis, visie en vaardigheden. Als professional begeleiden we je met gesprekken, brainSTORM- en inspiratiesessies en STORMnetwerkevenementen. Met STORM in Development ondersteunen we je organisatie bij het doorontwikkelen en beter maken van je bedrijfsprocessen, teams of merk. Of je nu voor, in of na de storm bent, STORM zorgt voor een krachtige beweging.

Sociaal maatschappelijk betrokken

We zijn sociaal maatschappelijk betrokken. We geloven in duurzame relaties. Met jou als professional en organisatie. Maar ook met jou als netwerk- en samenwerkingspartner, studerend talent, mede Zwollenaar en onze groene omgeving. Door waarde toe te voegen en te delen maken we graag met jou de wereld een stukje mooier.

Lees hier welke projecten we ondersteunen.