STORM Agenda

We zijn en blijven betrokken bij jou als STORM professional. We willen weten hoe het met je gaat en hoe je je ontwikkelt. We ondersteunen je door middel van LinkedIn-trainingen en een-op-een gesprekken. Fijn voor jou als professional, maar ook voor jou als organisatie. We begeleiden jou als professional namelijk verder dan alleen de start en we nemen je als organisatie graag op in ons netwerk met andere ondernemers. We organiseren met regelmaat BrainSTORM- en inspiratiesessies. Ook organiseren we evenementen voor ons STORM-netwerk.

Agenda 2019

BrainSTORM

19 september 2019

BrainSTORMsessie speciaal voor financials

Tijdens deze brainSTORM nemen financieel dichter Mike Dusseldorp en coachingsgoeroe Nanja Visser-Vos je mee in de wereld van financiële sturing, coaching en de rol van de moderne financial.

Een gratis, interactieve sessie over de ontwikkeling van de financieel adviseur en hoe je jouw positie aan tafel met klanten en stakeholders kunt versterken. Ook een leuk moment om vakgenoten te ontmoeten en kennis te delen.

Tijd
Inloop van 19.00 uur, start 19.30 uur.

Locatie
Kantoor STORM

Kom en geef jezelf (en evt. een collega) op via:
info@storminrecruitment.nl.

16 oktober 2019

LinkedIn Training Professionals

Of je nu een grap vertelt of iemand probeert over te halen door te vertellen over jouw ervaringen, het vertellen van een verhaal is een belangrijke vaardigheid. Want wanneer je een verhaal vertelt, vertelt dit indirect ook iets over jou. Dit geldt ook voor jouw online profiel.

Wil jij jouw online verhaal beter vertellen? En wil jij leren hoe jij je profileert op LinkedIn?  Welke indruk krijgen mensen van jou wanneer ze jouw profiel bekijken?

Tijd
Inloop van 19.00 uur, start 19.30 uur.

Locatie
Kantoor STORM

Het aantal plekken is beperkt. Heb je interesse? Laat het ons weten:
info@storminrecruitment.nl.