STORM Agenda

We zijn en blijven betrokken bij jou als STORM professional. We willen weten hoe het met je gaat en hoe je je ontwikkelt. We ondersteunen je door middel van LinkedIn-trainingen en een-op-een gesprekken. Fijn voor jou als professional, maar ook voor jou als organisatie. We begeleiden je professional namelijk verder dan alleen de start en we nemen je als organisatie graag op in ons netwerk met andere ondernemers. We organiseren met regelmaat brainSTORM- en inspiratiesessies en STORMnetwerkevenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze ZomerSTORMbbq.

Agenda 2019 voor zover bekend:

7 maart 2019

Kwartaallunch ‘Maatschappelijke Diensttijd’

Justin Daems van Impacter geeft ons inzicht hoe het initiatief Maatschappelijke diensttijd in bloei staat en ook deelt hij een uitdaging, ter discussie. Tafelheer is Arnold Bouman van STORM. Tafelgasten zijn een mooie mix van bestuurders, ondernemers, managers en adviseurs.

Tijd: 12.00-13.30 uur
Locatie: Levjen, Kamperstraat 3, Zwolle

Het aantal plekken is beperkt. Heb je interesse? Laat het ons weten via Ellen Bannink: 038-22 22 015 of
bannink@storminrecruitment.nl

14 maart 2019

LinkedIn Training Opdrachtgevers

Wil jij jouw online verhaal of die van je bedrijf beter vertellen? En wil jij leren hoe jij je of je organisatie zich profileert op LinkedIn? STORM helpt je hierbij.

Tijd: Inloop van 19.00 uur, start 19.30 uur.
Locatie: Kantoor STORM
Het aantal plekken is beperkt. Heb je interesse? Laat het ons weten:
info@storminrecruitment.nl.

25 april 2019

LinkedIn Training Professionals

Wil jij jouw online verhaal beter vertellen? En wil jij leren hoe jij je profileert op LinkedIn? STORM helpt je hierbij.

Tijd: Inloop van 19.00 uur, start 19.30 uur.
Locatie: Kantoor STORM
Het aantal plekken is beperkt. Heb je interesse? Laat het ons weten:
info@storminrecruitment.nl.