STORM Agenda

We zijn en blijven betrokken bij jou als STORM professional. We willen weten hoe het met je gaat en hoe je je ontwikkelt. We ondersteunen je door middel van LinkedIn-trainingen en een-op-een gesprekken. Fijn voor jou als professional, maar ook voor jou als organisatie. We begeleiden je professional namelijk verder dan alleen de start en we nemen je als organisatie graag op in ons netwerk met andere ondernemers. We organiseren met regelmaat brainSTORM- en inspiratiesessies en STORMnetwerkevenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze STORM zomer-barbecue.

Agenda 2019

5 juni 2019

Kwartaallunch tijdens Zwolle Unlimited

Tijdens de tweede kwartaallunch van dit jaar neemt Rob Bults, organisator van Zwolle Unlimited, ons mee in het thema van Zwolle Unlimited: BitterSweet. Wat betekent dit thema? Ook deelt Rob meer over de organisatie van Zwolle Unlimited. Wat komt er bij kijken bij de organisatie van dit omvangrijke festival? Hoe komt een thema tot stand? Wat maakt dat hij zich zo inzet voor het zichtbaar maken van talentvolle kleinkunst in Zwolle? Een eerlijk, openhartig kijkje achter de schermen.

Tijd
11:45 tot 13:00 uur

Locatie
Bar Verhalenboot en een joert aan de Thorbeckegracht bij Zwolle Unlimited

Het aantal plekken is beperkt. Heb je interesse? Laat het ons weten:

bouman@storminrecruitment.nl.

11 juli 2019

LinkedIn Training Professionals

Of je nu een grap vertelt of iemand probeert over te halen door te vertellen over jouw ervaringen, het vertellen van een verhaal is een belangrijke vaardigheid. Want wanneer je een verhaal vertelt, vertelt dit indirect ook iets over jou. Dit geldt ook voor jouw online profiel.

Wil jij jouw online verhaal beter vertellen? En wil jij leren hoe jij je profileert op LinkedIn?  Welke indruk krijgen mensen van jou wanneer ze jouw profiel bekijken? STORM helpt je hierbij.

STORM helpt je hierbij.

Tijd
Inloop van 19.00 uur, start 19.30 uur.

Locatie
Kantoor STORM

Het aantal plekken is beperkt. Heb je interesse? Laat het ons weten:
info@storminrecruitment.nl.