STORM | Accountancy

Omgeving Zwolle

20-10-2019

24 - 40 uur | Accountancy, Jaarrekening, Financieel | hbo / wo

Voor onze opdrachtgevers krijgen wij meerdere aanvragen voor verschillende rollen binnen Accountancy. Hiervoor gaan wij dan mooie matches maken en kandidaten benaderen. Wil jij opgenomen worden in onze database van Accountancy-professionals? Laat dan je gegevens achter via de solliciteer-knop, dan nemen wij contact met je op!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is altijd op zoek naar Accountancy-professionals voor verschillende opdrachtgevers in het netwerk van STORM.

STORM in Recruitment bemiddelt Accountancy-professionals voor tijdelijke klussen of vaste rollen. Denk hierbij aan mooie matches voor vaste functies bij organisaties die ons een bemiddelingsvraag hebben gesteld. Naast de inhoudelijke kennis en ervaring van onze professionals, kijken we ook altijd of er op persoonlijk vlak een match te maken valt.

Functie

  In een rol als Accountant houd jij je bezig met het controleren, samenstellen en/of beoordelen van de cijfers van jouw klanten. Klantcontact staat hier centraal, en je krijgt alle mogelijkheden te groeien als professional.

  Functie eisen

  Voor de verschillende functies wordt vaak gevraagd naar een:

  • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren;
  • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels.
  • Afgeronde hbo of wo opleiding in een financiële en/of economische richting;

  Aanbod

  Wanneer je via deze link je gegevens achterlaat, solliciteer je niet op een specifieke vacature. Je komt dan in onze Accountancy poule van waaruit wij dan contact met je op gaan nemen. Aan de hand van jouw profiel, wensen en het aanbod wat wij open hebben staan, kunnen we dan kijken of we een mooie match kunnen maken. Het aanbod verschilt per opdracht en aantal uren dat je aan het werk gaat.

  Inlichtingen

  Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; kouwen@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

  solliciteer   email deze vacature