Starter Finance

Omgeving Zwolle

25-03-2019

36 uur | Overheid, Data, Adviseur | hbo/wo

Ben jij net klaar met je studie of heb je net een paar jaar ervaring opgedaan, maar toe aan wat nieuws. Wij hebben een mooie kans voor je!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Financiële starter voor een opdrachtgever in de regio Zwolle. 

STORM verbindt professionals aan werkgevers en andersom. Of dit nu op basis van een tijdelijke (interim) opdracht of een vaste functie is. Dagelijks bemiddelt STORM op ieder niveau vakgenoten in o.a. HR, Marketing en Finance en dit doen we door goed te luisteren naar wat er nodig is. Met intensieve begeleiding van zowel kandidaten als organisaties maakt STORM de juiste match.

Functie

Wij zoeken een gedreven starter die financieel goed onderlegt is. Dit betekent voor ons dat je kansen ziet en voor het beste resultaat gaat. Je verbaast jouw werkgever met nieuwe, originele en vooral onderbouwde inzichten. Je beschikt over een scherpe en analytische blik, aangevuld met een brede interesse. Daarnaast ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied en kan deze ook toepassen.

Ofwel jij hebt de kracht om vernieuwing te brengen!

Functie eisen

  • Je beschikt over een WO denk- en werkniveau, behaalt door een afgeronde WO-opleiding OF een afgeronde HBO-opleiding + enkele jaren werkervaring;
  • Je bent proactief en neemt verantwoordelijkheid voor je werk en staat voor je advies;
  • Je ziet kansen en mogelijkheden en wacht niet af tot iemand jou taken toebedeeld;
  • Je bent bovengemiddeld gedreven om jezelf en anderen te ontwikkelen.

Inlichtingen

Nieuwsgierig naar wie wij zoeken of wie onze opdrachtgever is? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature