Senior Manager Tax

Omgeving: Financieel Noordoost Nederland

Introductie

32-40 uur | Manager, Doortastend, Energiek | WO

Ben jij een ervaren fiscalist met focus op ‘not for profit’ en overheid? Afhankelijk van je ervaring ga je als Director of Senior Manager sturing geven aan de verdere groei van onze fiscale praktijk in Noord- en Oost Nederland.

Organisatie

STORM in Recruitment is op zoek naar een Senior Manager Tax voor dienstverlener in de noord Nederland.

STORM verbindt professionals aan werkgevers en andersom. Of dit nu op basis van een tijdelijke (interim) opdracht of een vaste functie is. Eerst investeren we in het beter leren kennen van jou als professional of jouw organisatie. Door persoonlijk contact kijken we met je naar wie je bent, je behoeftes, vragen, kennis en vaardigheden.

Functie

Als Director of Senior Manager Tax Advisory maak je onderdeel uit van de fiscale praktijk in Noord- en Oost Nederland. We verrichten momenteel audit- en (fiscaal) advieswerk voor een groot aantal lagere overheden, gemeenschappelijke regelingen, woningcorporaties, zorginstellingen, verenigingen en stichtingen.

Jij wordt eindverantwoordelijk voor de not for profit-portefeuille. Samen met jouw fiscale- en auditcollega’s ga jij werken aan de verdere uitbouw van de praktijk. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het coachen van junioren. In het contact met je klanten luister je altijd scherp naar wat zij vragen. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening.

Functie-eisen

  • Je hebt een universitaire opleiding fiscaal recht of fiscale economie en een NOB- opleiding afgerond;
  • Je hebt ruime ervaring als director of senior manager in de fiscale ‘not for profit’ praktijk;
  • Je bent een specialist en sparringpartner voor de collega’s in het deel van onze praktijk dat zich specifiek richt op ‘not for profit’ en overheden;
  • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels;
  • Je bent creatief, ondernemend en beschikt over aantoonbare acquisitievaardigheden;
  • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.

ab muurtje

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER