Senior Inkoopadviseur

Omgeving Zwolle

16-12-2018

32 uur | Overheid, Inkoop, Adviseur | HBO

Ervaring in het uitvoeren van aanbestedingen en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor ONS zijn wij op zoek naar een inkoopadviseur. Laat ons snel weten waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Senior Inkoopadviseur voor SSC-ONS in de regio van Overijssel.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. 

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Het SSC-ONS is een organisatie die diensten verricht voor de gemeente Zwolle, gemeente Kampen, gemeente Dalfsen en de Provincie Overijssel. In de toekomst treden mogelijk ook andere organisaties toe.

ONS neemt haar klanten taken uit handen op het gebied van ICT-Beheer en -projecten (ICT), Inkoop en Contractmanagement (I&C) en Personeels- en Salarisadministratie (PSA). Door deze ondersteunende activiteiten in het SSC uit te voeren verkleinen de samenwerkingspartners hun organisatorische kwetsbaarheid

Als Inkoopadviseur ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van Europese aanbestedingen, dit is jouw hoofdactiviteit. Daarnaast adviseer je over inkoop, in brede zin, en ondersteun je contract- en leveranciersmanagement.

Functie eisen

  • Minimaal HBO afgeronde inkoop opleiding
  • Ruime ervaring met het uitvoeren van Europese aanbestedingen
  • Ervaring in het adviseren bij contract- en leveranciersmanagement 

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature