Senior HR Adviseur

Omgeving Zeist

27-02-2019

32 - 36 uur | Zorg, HR, Business Partner | HBO/WO

Adviseer jij als ondernemende senior HR Adviseur zowel management als directie bij strategische en praktische HR vraagstukken? En kom jij tot je recht in een kennisintensieve en veranderende omgeving?

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is voor Bartiméus (Zeist) op zoek naar een ondernemende senior HR Adviseur die een sterke visie meeneemt op gebied van modern HR beleid en die ervaren is om beleid en veranderingen te implementeren binnen een kennisintensieve en bestuurlijke organisatie.

Bartiméus
Bartiméus is dé expertise-organisatie voor mensen die een visuele beperking hebben. Wij zijn er voor alle mensen die blind of slechtziend zijn, juist ook wanneer zij aanvullende beperkingen hebben. Kwaliteit van leven betekent voor iedereen iets anders, daarom leveren wij maatwerk in iedere fase van het leven. Want het gaat niet om hoeveel procent je ziet, het gaat om hoeveel procent je leeft! Bij Bartiméus werken ruim 2200 deskundige en gedreven medewerkers en ruim 800 vrijwilligers die voor onze cliënten het verschil willen maken.

STORM in Recruitment 
STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Ieder mens heeft unieke talenten. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als senior HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het verder vormgeven en implementeren van het Bartiméus HR beleid. Je adviseert met frisse inzichten vanuit de organisatiekant en als HR Business Partner inspireer je het MT en directieteam. Je neemt initiatief om bestaande methoden en procedures te verbeteren en te veranderen.

 • Adviseren op tactisch en strategisch niveau: Je signaleert en analyseert HR brede ontwikkelingen, actuele wet- en regelgeving, en vertaalt dit naar consequenties voor de organisatie. Je adviseert en inspireert het MT en directie op zowel personele- als organisatievraagstukken.
 • Ontwikkelen van strategische en tactische beleidsvoorstellen: Naast het (mede-) opstellen van beleidsvoorstellen zie je toe op het vertalen van vastgesteld beleid in protocollen, procedures en regelingen.
 • Participeren als projectleider of projectgroep-lid: bij diverse HR thema’s breng jij jouw ervaring en expertise in als het gaat om ontwikkelen, implementeren of bijstellen van het HR beleid binnen de organisatie.
 • Adviseren en ondersteunen: in samenwerking met jouw HR collega’s ondersteun je de HR Strateeg (/Manager) en neem je initiatief om heldere notities te schrijven voor het MT. Ook ben je aanspreekpunt voor (hoger) management uit de organisatie en geef je adviezen om het HR beleid effectief te implementeren. Accent ligt op Wonen en Extramurale dienstverlening (zorg zonder verblijf).
 • Informeren en initiëren: je inspireert en adviseert jouw collega HR adviseurs en je bent een sparringpartner voor inhoudelijke HR thema’s. Met presentaties en interactieve sessies neem je jouw vakgenoten mee in de trends op gebied van HR, Talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid binnen wendbare organisaties.

Functie eisen

 • Je beschikt over vakkennis op minimaal HBO niveau
 • Je hebt tenminste vijf jaar ervaring als senior HR adviseur in een complexe en veranderende omgeving
 • Je hebt een stevige visie op verandermanagement en de gevolgen voor HR in een organisatie
 • Je hebt ruime ervaring op gebied van Strategische Personeelsplanning en het projectmatig implementeren van diverse beleidsmatige HR onderwerpen
 • Je werkt graag zelfstandig, maar daarnaast ben je ook een teamplayer en wissel je pro-actief jouw kennis, visie en ervaringen uit met jouw vakgenoten en collega’s
 • Je onderhoudt een sterk netwerk van in- en externe contacten op verschillende niveaus
 • Je beschikt over een natuurlijke senioriteit, tact, uitstekende luister- en adviesvaardigheden en een frisse en doortastende houding richting de interne klanten en jouw HR collega’s.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature