Senior Financieel Beheerder

Omgeving: Financieel Zwolle

Introductie

32 – 36 uur | Financieel, Doortastend, Proactief | hbo

Weet jij alles van financieel beheer en wil je een divers en afwisselend takenpakket waar je voor een deel nog zelf vorm aan mag geven!? Lees dan snel verder!


Organisatie

STORM in Recruitment is op zoek naar een Senior Financieel Beheerder voor een grote onderwijsinstelling in de regio van Zwolle. Het is een complexe onderwijsorganisatie met een kleine 40 onderwijslocaties, die voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en onderwijs voor volwassenen aanbiedt in Gelderland, Flevoland en Overijssel.

Het team Financiën, waar de afdeling Financieel Beheer onder valt, is een onmisbare schakel tussen de verschillende afdelingen en entiteiten binnen de onderwijsinstelling. Dit team valt onder de Dienst Administratieve Ondersteuning, wat een breed scala aan administratieve diensten aan de onderwijseenheden verleent, te weten: financiële administratie, personeels- en salarisadministratie, leerlingen/studenten administratie. Het team Financieel Beheer is op zoek naar een: Senior Finance met een frisse blik.


Functie

Als Senior Financieel Beheerder maak je deel uit van het team Financieel Beheer. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige boekhouding. Hierbij werken jullie nauw samen met de collega’s van de debiteuren- en crediteurenadministratie en de afdeling Control. Jij bent een gesprekspartner voor de organisatie en voert zelfstandig (complexe) opdrachten uit. Je vindt het leuk om met de teamleider financiën over verschillende onderwerpen te kunnen sparren om tot een optimale uitvoering te komen. De teamleider financiën is tevens je leidinggevende.

Naast een aantal periodiek terugkerende werkzaamheden krijg je een belangrijke rol in verschillende casuïstiek. Dit zorgt voor een zeer afwisselende en uitdagende baan die jou laat groeien op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Door onder andere de overstap naar een nieuw financieel pakket moeten processen anders vorm worden gegeven en geoptimaliseerd worden. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om hier een grote rol in te hebben, gevraagd en ongevraagd!

Verder ben jij verantwoordelijk voor:

Een adviserende rol binnen de afdeling Financieel beheer, gevraagd en ongevraagd

Een uitvoerende rol in het fastclose en hardclose proces gedurende het jaar

Het samen met de afdeling zorgen voor een tijdige oplevering van de cijfers voor geheel Landstede Groep

Tijdens de interim controle en jaarrekeningcontrole zelfstandig en tijdig dossiers opstellen. Waarbij je een proactieve rol hebt in het zoeken naar informatie binnen de organisatie

Gesprekspartner zijn voor de organisatie aangaande het eigen aandachtsgebied

In staat zijn adviezen, ondersteuning en handelen af te stemmen op de specifieke situatie en vragen van de opdrachtgevers

Functie-eisen

Opleidings- en ervaringseisen

Afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar

Expert op het gebied van complexe boekhouding(en)

Expert op het gebied van Excel

Actuele ervaring met het financieel systeem AFAS is een pre;


Wat breng jij mee

De Senior Finance die wij zoeken herkent zichzelf minimaal in dit profiel:


Je staat erom bekend proactief te werk te gaan

Je hebt een goed gevoel voor wat er in de organisatie speelt (organisatiesensitiviteit)

Je bent accuraat daadkrachtig.

Je wordt enthousiast van vernieuwing

Je neemt makkelijk en graag het voortouw

Je zoekt naar kansen waar anderen problemen zien


Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Hannah Lipke van STORM in Recruitment; Hannah@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Hannah is te bereiken op 06 – 8156 9849.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Hannah Lipke van STORM in Recruitment; Hannah@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Hannah is te bereiken op 06 – 8156 9849.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET HANNAH LIPKE | RECRUITMENT CONSULTANT