Senior Business Consultant

Omgeving: MarCom Regio Zwolle Zwolle

Introductie

36 – 40 uur | Strategie, Online, Relatiebeheer | Hbo

Krijg jij energie van meedenken over het digitaliseren van bedrijfsprocessen? Leg jij gemakkelijk verbinding en weet jij succesvol nieuwe organisaties aan je te binden? Kom dan samen met ons digitaal impact creëren!

Organisatie

Waar kom je te werken? 

Werken bij IMPRES is anders dan anders. We hebben een bijzondere, open cultuur waarin iedereen gelijkwaardig is. Bovendien doen we er alles aan om het werken bij IMPRES zo leuk mogelijk te maken. Smoothies? Check! Geheel verzorgde lunch? Check! De beste tools? Check! Maar vooral: elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel in het geheel dat wij IMPRES noemen. Het resultaat? Een verzameling van mensen die hun enthousiasme graag met je deelt.

Functie

Wat ga jij doen? 

Jij helpt klanten verder met digitale oplossingen, verzorgt innovatieve brainstormsessies en brengt adviezen uit. Wat de klanten van IMPRES een voorsprong geeft!

Als Senior Business Consultant ben je onderdeel van het Strategie & Advies -team van IMPRES. Je werkt nauw samen met collega’s van de sales afdeling. Jouw hoofdtaak is op strategisch (MT en directie) niveau meedenken met bestaande en nieuwe klanten over digitalisering en online positionering.

Samen met de klant denk jij een nieuw concept uit dat volledig aansluit bij zijn of haar werkveld:

 • Je hebt oprechte interesse in de klant, leert hem kennen en samen achterhaal je de behoeften en gewenste doelen.
 • Je leidt een brainstormsessie met de klant en de belangrijkste stakeholders. Jouw doel is om samen tot een nieuw concept te komen die aansluit op het gewenste einddoel van de klant.
 • Je plant een concept validatie sprint. Tijdens deze sprint ga jij samen met de klant en je collega’s in twee dagen de voor- en nadelen bepalen van het concept.
 • Je faciliteert een design sprint. Binnen 5 dagen kom je erachter of het concept kans van slagen heeft door risico’s in kaart te brengen. Zo help je de klant bij het maken van een onderbouwde keuze om verder te gaan met het concept. Ook als een concept niet geschikt blijkt ben je hier open en eerlijk in.

Jij bent een hele belangrijke schakel voor het verkopen van onze diensten. Je staat bij iedere klant aan de start van een digitale transitie. Daarom weet je de perfecte balans te vinden tussen de belangen van de klant en die van IMPRES. Je staat stevig in je schoenen en bent je niet bang om je mening te geven. Collega’s van development, design en online marketing weet jij gemakkelijk te vinden en haak je waar nodig aan. Natuurlijk adviseer je het liefst een nieuw platform, applicatie of website, maar alleen als het ook echt toegevoegde waarde heeft voor de klant!

Functie-eisen

Wat breng je mee? 

 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Jij brengt minimaal 5 jaar ervaring en kennis met je mee;
 • Je hebt een relevante opleiding afgerond, op hbo-niveau of hoger;
 • Jij hebt ervaring met bedrijfsprocessen en blinkt uit op strategisch gebied;
 • Jij bent proactief, en schakelt zonder moeite tussen verschillende werkzaamheden;
 • Je bent klantgericht en hebt een energieke en enthousiaste uitstraling.

  Aanbod

  Wat krijg je hiervoor terug?

  Werken bij IMPRES is anders dan anders. Er is een bijzondere, open cultuur waarin iedereen gelijkwaardig is. Bovendien doen zij er alles aan om het werken bij IMPRES zo leuk mogelijk te maken. Elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel in het geheel. Het resultaat? Een verzameling van mensen die hun enthousiasme graag met je deelt. Niet vreemd dus dat IMPRES Great Place to Work gecertificeerd is! Wij geven jou, als toekomstig Senior Business Consultant in ons team, de kans om te doen waar je goed in bent en te leren waar je goed in wilt worden. Jouw werkgeluk is belangrijk! Daarom is er ook een Chief Happiness Officer (CHO) in ons midden die zich bezighoudt met het werkgeluk van jou en je collega’s.

  Wat heeft IMPRES jou te bieden;

  • Optie tot een leaseauto, om af te reizen naar klanten;
  • Een laptop naar keuze;
  • Flexibele werktijden en dagen;
  • Een inspirerende functie in een gemotiveerd team met gezellige collega’s (ontmoet ze hier!);
  • Een prachtige werkplek met veel ruimte en daglicht, sta-/zitbureaus en stilteruimtes;
  • Ruimte om mee te denken en beslissen.

  Inlichtingen

  Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Joeri via telefoonnummer: 06 8398 6274

  Je hebt tot en met 12 januari om te reageren.

  Sollicitatie

  Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Joeri via telefoonnummer: 06 8398 6274

  Je hebt tot en met 12 januari om te reageren.

  joeri pechler

  MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | DIRECTEUR