Senior Belastingadviseur

Omgeving Wezep

23-05-2018

40 uur | fiscaal beleid, coaching, relatiebeheer | wo

Heb jij een klant- en oplossingsgerichte instelling en heb jij minimaal 10 jaar werkervaring als Belastingadviseur? Dan is deze rol iets voor jou!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is voor KRC van Elderen op zoek naar een senior Belastingadviseur.

KRC van Elderen
Organisaties met een kloppend hart. Daar geloven wij in en maken wij ons hard voor. Wij verbinden ons met de essentie van uw bedrijf en vertalen onze kennis naar adviezen en diensten die doen wat ze moeten doen: het hart van uw organisatie op gang houden en verder versterken.

STORM in Recruitment
STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Wij vinden het belangrijk om naast het verbinden van talent aan talentzoekers, organisaties te begeleiden bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. STORM zet een krachtige beweging in gang waarbij iedereen zijn eigen talent inzet en synchroon blijft met de ontwikkeling en groei van jouw organisatie.

Functie

Jij bent de nieuwe belastingadviseur van KRC van Elderen. In jouw nieuwe functie speel jij een belangrijke rol als relatiebeheerder en daarnaast bouw jij aan de groei van de cliëntenportefeuille. Jij geeft fiscaal advies in algemene zin maar ook bij bijzondere fiscale opdrachten. Jij communiceert met de Belastingdienst en bent mede verantwoordelijk voor het fiscaal beleid.

Ook geef jij leiding aan de (junior) belastingadviseurs op het gebied van planning en coaching. Natuurlijk heb je een duidelijke mening over vaktechniek, fiscaal beleid en het coachen van professionals. Jouw eigen vaktechniek onderhoud jij dan ook zorgvuldig. Mocht het voorkomen, dan aarzel jij niet om interne of externe (fiscale) presentaties te geven.

Functie eisen

Wij vinden het belangrijk dat jij over een afgeronde opleiding mr. Fiscaal Recht, drs. Fiscale Economie of RB beschikt. Daarnaast heb jij de nodige kennis van en ervaring met een klantenkring bestaande uit het MKB+/DGA.

Jouw talenten:

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Op elk niveau ben jij een uitstekende gesprekspartner;
  • Je bent inlevend en betrokken;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent een echte teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken;
  • Je hebt bovenal veel plezier in je werk en vak!

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature