Senior Adviseur Financiën

Omgeving Emmeloord

11-02-2019

30 uur | Overheid, Adviseur, Financieel | HBO

Heb jij ervaring als Financieel Adviseur met Sociaal Domein? Voor de Gemeente Noordoostpolder zijn wij op zoek. Lees voor meer informatie verder. 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Senior Adviseur Financien voor de Gemeente Noordoostpolder in de regio van Flevoland. 

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Je bent financieel adviseur voor het cluster Maatschappelijke Ontwikkeling, waar het sociaal beleid gemaakt wordt. In het verlengde daarvan adviseer je ook het cluster Uitvoering Sociaal Domein, waar uitvoering wordt gegeven aan de gekozen richting.

Je adviseert het management (pro)actief over de financiële bedrijfsvoering en je levert vanuit het Sociaal Domein een bijdrage aan de ontwikkeling van het gemeentelijk financieel beleid en aan de begrotingscyclus (van Perspectiefnota tot en met de jaarrekening), in het bijzonder aan jeugd, WMO en Participatie.

Je zoekt steeds de verbinding tussen de verschillende clusters en weet wat daar speelt. Je bent een stevige adviseur, initiatiefrijk en resultaatgericht. Je denkt in kansen en stuurt op mogelijkheden. Je bent een kei in het analyseren van cijfers en processen en hebt een visie op het vakgebied. Je speelt flexibel in op de klantvraag, achterhaalt de vraag achter de vraag als dat nodig is en kan anderen overtuigen. Je houdt er van om ongebaande paden te verkennen. Je beweegt je onafhankelijk door de organisatie en je weet beleidsuitgangspunten en de uitvoering ervan te verbinden met de financiële aspecten.


Functie eisen

  • Afgerond HBO-diploma HEAO-bedrijfseconomie of Accountancy
  • Minimaal 2-3 jaar in de afgelopen 5 jaar ervaring als financieel adviseur binnen sociaal domein bij een gemeente
  • Ervaring met GWS en LIAS

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature