Senior Adviseur Financieel Beleid

Omgeving Nieuwkerk aan den Ijssel

29-07-2018

32 - 36 uur | Coördinator, Excel, Gemeente | HBO

Ben jij binnenkort beschikbaar en heb jij ruime ervaring binnen gemeenten. Dan is dit een mooie interim klus! 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een (Coördinerend) Financieel Adviseur Beleid voor de gemeente Zuidplas.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Je ontwikkelt, adviseert gevraagd en ongevraagd het management en het bestuur op het gebied van financieel- en bedrijfseconomisch beleid en control. Je kijkt hierbij naar organisatorische- en landelijke ontwikkelingen en vertaalt deze naar de gevolgen voor de gemeente. Je levert een bijdrage aan de totstandkoming en doorontwikkeling van de financiële planning en control cyclus

(programmabegroting, voor- en najaarsnota en de jaarstukken). Je bent betrokken bij de bestuurlijke besluitvorming en hiervoor schrijf je heldere en bondige B&W- en raadsvoorstellen. Daarnaast toets je B&W-stukken en doe je verbetervoorstellen.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding op bedrijfseconomisch gebied
  • Meerdere jaren relevante ervaring binnen gemeentes
  • Ervaring met het aansturen van mensen
  • (Ruime) ervaring met projectmatig werken
  • Goede kennis van Excel

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature