Senior Adviseur Control

Omgeving Pijnacker-Nootdorp

20-12-2018

32 uur | Adviseur, Control, Overheid | HBO

Controller met ervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is deze functie dan wel wat voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een Senior Adviseur Control voor de Gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Senior Adviseur Control voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp in de regio van Zuid-Holland.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Vanuit jouw rol als Senior Adviseur Control neem jij de medewerkers control mee om door te groeien naar ‘business control’. Aandachtspunten hierbij zijn de samenwerking, inzet en ontwikkeling van de kwaliteiten en capaciteiten van de medewerkers. Je bereidt werkzaamheden voor, stelt prioriteiten, verdeelt, controleert en ziet toe op de voortgang van alle werkzaamheden van het team Control. Daarnaast stuur je de medewerkers operationeel aan bij de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden. Je bent een sparringspartner en houdt zicht op de dagelijkse werkzaamheden.

Je stelt in samenwerking met de collega’s een plan op voor de onderzoeksplannen en uit te voeren controles. Vervolgens ga je aan de slag met de uitvoering van de controltaken uit het plan, zoals het uitvoeren van verbijzonderde interne controles en het uitvoeren van onderzoek naar de doelmatigheid, doeltreffendheid en rechtmatigheid van het handelen van de gemeentelijke organisatie.

In voorkomende gevallen ondersteun en adviseer je bestuur en management over de inhoudelijke en beleidsmatige samenhang in primaire beleidsprocessen binnen de gemeente en over politiek-bestuurlijk gevoelige aangelegenheden 

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau

  • Ervaring als Controller bij een overheidsorganisatie

  • Ervaring in het begeleiden en ondersteunen van medewerkers control Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature