Senior Adviseur bedrijfsvoering Financiën

Omgeving Apeldoorn

20-12-2018

36 uur | Overheid, Financieel, Adviseur | WO

Financieel Adviseur en wil jij graag de Belastingdienst ondersteunen? Dan is deze functie wellicht wat voor jou. 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Senior Adviseur bedrijfsvoering Financiën voor de Belastingdienst in de regio van Gelderland.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als ervaren allround professional op het gebied van financiën ben je medeverantwoordelijk voor de tijdige totstandkoming van diverse (financiële) rapportages op IV niveau zoals bijvoorbeeld de Meerjarenraming en de Budgetbrief. Je draag bij aan de versterking van de financiële functie. Op basis van onder andere de informatie vanuit de bedrijfsonderdelen en de gesprekken die je voert met je collega’s binnen de onderdelen stel je in afstemming met de coördinator Finance de rapportages op IV niveau samen. Tot je taken behoort tevens het (gevraagd en ongevraagd) verzorgen van analyses t.b.v. het management team van de IV organisatie.Functie eisen

  • Minimaal WO afgerond in de richting bedrijfseconomie
  • Ervaring met het werken in Overheidsorganen
  • SAP ervaring


Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature