Partners in de STORM

Ons brede en gevarieerde netwerk bestaat onder andere uit zorg-, onderwijs- en overheidsinstellingen en organisaties in de non-profit, profit en cultuursector. In welke sector jij ook werkzaam bent, STORM gaat graag met jou in gesprek. De volgende partners zijn al verbonden met STORM:

Bevolkingsonderzoek Oost

Bevolkingsonderzoek Oost organiseert bevolkingsonderzoeken naar borst-, baarmoederhals- en darmkanker in de provincies Gelderland en Overijssel.

Logo Aviko - partner opdrachtgever STORM in Recruitment

Aviko

Aviko is een aardappelverwerkingsbedrijf met vestigingen in Steenderen (Gelderland), Katwijk (Noord-Brabant) en Dronten (Flevoland).

DeltaWonen - opdrachtgever STORM in Recruitment

DeltaWonen

De Stichting DeltaWonen is een woningbouwvereniging in Zwolle en verhuurt ongeveer 15 duizend sociale huurwoningen in de gemeenten Zwolle, Kampen en Oldebroek.

Dimence - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Dimence

Dimence is een zorgverlener met vestigingen in Almelo, Deventer en Zwolle en biedt mensen toonaangevende (hoog)specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Landstede Groep logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Landstede Groep

De onderwijsorganisatie Landstede Groep wil met een gevarieerd aanbod zowel jongere als oudere studenten bedienen. De instelling heeft oog voor ieder mens individueel en stimuleert de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen.

Eno - Opdrachtgever STORM In Recruitment

Eno

Zorgverzekeraar Eno werd opgericht in 1860 om aandacht te geven aan mensen en hun gezondheid. De missie van deze kleine verzekeraar is om een grootse bijdrage te leveren aan het betaalbaar houden van de zorg en mensen te verzekeren van gepaste, betaalbare en toegankelijke zorg.

EP Nuffic - Opdrachtgever STORM in Recruitment

EP Nuffic

EP Nuffic is een Nederlandse organisatie zie zich inzet voor internationalisering in het onderwijs, van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek.

Gelre Ziekenhuizen - STORM in Recruitment

Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is een topklinisch (opleidings)ziekenhuis met hoofdlocaties in Apeldoorn en Zutphen. Er werken ruim 3500 medewerkers, 300 medisch specialisten en 300 vrijwilligers.

Gemeente Enschede - opdrachtgever STORM in Recruitment

Gemeente Enschede

Enschede is met meer dan 150 duizend inwoners de grootste stad van Twente (Overijssel). Aan het einde van de 18e eeuw was Enschede het belangrijkste centrum van de Nederlandse textielindustrie.

Gemeente De Bilt - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Gemeente De Bilt

De Bilt wil samen met inwoners, organisaties en bedrijven werken aan een leefbare, groene, duurzamer en ondernemende gemeente.

Gemeente Groningen - opdrachtgever STORM in Recruitment

Gemeente Groningen

De gemeente Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en met meer dan 200 duizend inwoners de grootste gemeente in Noord Nederland.

Gemeente Lansingerland - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Gemeente Lansingerland

De gemeente Lansingerland, tussen Zoetermeer en Rotterdam, bestaat sinds 1 januari 2007 en omvat de vroegere gemeenten Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek.

Gemeente Lelystad - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Gemeente Lelystad

Lelystad, hoofdstad van de provincie Flevoland, bestaat sinds 1967 en groeit nog altijd door. De gemeente heeft een groeipotentie naar 80 duizend inwoners.

Gemeente Meppel logo - opdrachtgever van STORM in Recruitment

Gemeente Meppel

Meppel ligt op een kruispunt van riviertjes en stroompjes en maakte in de zestiende eeuw een bloei door als schipperscentrum en doorvoerhaven van en naar de Drentsche Hoofdvaart, de Hoogeveense Vaart en het Meppelerdiep.

Gemeente Oldenzaal logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Gemeente Oldenzaal

De gemeente Oldenzaal in Twente (Overijssel) heeft ruim dertigduizend inwoners en een oppervlakte van 22 vierkante kilometer.

Gemeente Oldebroek logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Gemeente Oldebroek

De gemeente Oldebroek op de Noord-Veluwe heeft 23 duizend inwoners en bestaat uit de dorpskernen Hattemerbroek, ’t Loo, Noordeinde, Oldebroek, Oosterwolde en Wezep.

Gemeente Werkendam logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Gemeente Werkendam

Door een fusie van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem ontstaat in het land van Heusden en Altena (Noord-Brabant) per 1 januari 2019 de nieuwe gemeente Werkendam.

Gemeente Westland logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Gemeente Westland

De Zuid-Hollandse gemeente Westland, onder Den Haag, is met ruim 100 duizend inwoners een van de dertig grootste gemeenten van Nederland.

Gemeente Zwolle logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Gemeente Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel en telt circa 125 duizend inwoners. De Hanzestad heeft een historische binnenstad en is een plek voor ‘creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers’, zoals de gemeente het noemt.

Ijsselvliet logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

IJsselvliet

IJsselvliet is een organisatieadviesbureau in Zwolle. IJsselvliet helpt bedrijven hun strategie aan te scherpen, met als doel rendabele groei te realiseren.

Koninklijke Bibliotheek logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Koninklijke Bibliotheek

De Koninklijke Bibliotheek in Den Haag is de nationale bibliotheek van ons land. Vanuit de kracht van het geschreven woord wil de KB bijdragen aan een slimmer, vaardiger en creatiever Nederland.

itm-group logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

ITM-group

ITM-group is van oorsprong een handelsfirma, afkomstig uit de regio Zwolle. Inmiddels is deze dienstverlener in handel en industrie uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende ontwikkelaars en suppliers van technologische oplossingen voor verschillende industrieën over de hele wereld.

ING Groep logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

ING Groep

ING Groep is een van oorsprong Nederlandse financiële instelling die inmiddels wereldwijd opereert. De bank ontstond in 1991 uit een fusie van Nationale-Nederlanden en de NMB Postbank Groep.

Kyocera logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Kyocera

Kyocera is een Japanse elektronicaproducent: een wereldwijd opererende leverancier van documentoplossingen en hardware- en softwareproducten. In Nederland is Kyocera gevestigd in Schiphol-Rijk.

Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) - opdrachtgever STORM in Recruitment

CJIB

Het CJIB, het Centraal Justitieel Incassobureau, is het inning- en incassobureau van de overheid en vervult een centrale rol bij de afhandeling van strafrechtelijke beslissingen.

Rijkswaterstaat logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat, het uitvoerende agentschap van het ministerie van Infrastructuur en Milieu (het vroegere ministerie van Verkeer en Waterstaat), werkt aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) - Opdrachtgever STORM in Recruitment

DUO

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Het doel van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is een sociaal en economisch krachtig Nederland binnen Europa, met werk en bestaanszekerheid voor iedereen.

Ministerie van Economische Zaken logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Ministerie van Economische Zaken

Het ministerie van Economische Zaken (EZ) zet zich in voor een duurzaam ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie voor Nederland.

Ministerie van Veiligheid en Justitie logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Het ministerie van Veiligheid en Justitie (VenJ) is – kort gezegd – verantwoordelijk voor een rechtsorde waarin mensen kunnen samenleven, ongeacht hun opvattingen of levensstijlen.

Provincie Overijssel logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Provincie Overijssel

Overijssel wil een provincie zijn waar mensen zich thuis voelen. Een provincie die transparant handelt, beloften nakomt en zich laat afrekenen op prestaties.

Nuon logo - opdrachtgever STORM in Recruitment

Nuon

Nuon, onderdeel van de Zweedse energiemaatschappij Vattenfall, bedient in Nederland circa twee miljoen consumenten, bedrijven en organisaties.

Nederlandse Spoorwegen NS logo - opdrachtgever van STORM in Recruitment

Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandse Spoorwegen (NS) is een belangrijke factor in het openbaar vervoer in Nederland en wil reizigers betaalbare en duurzame mobiliteit aanbieden.

Menzis logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Menzis

Zorgverzekeraar Menzis wil zich in een voortdurend veranderende samenleving elke dag inzetten voor goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen.

UMCG logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is een van de grootste ziekenhuizen in Nederland en met ruim tienduizend medewerkers de grootste werkgever van Noord-Nederland.

Servicepunt71 logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Servicepunt71

Servicepunt71 verzorgt sinds 1 januari 2012 verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering van de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude.

ViS Detachering logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

ViS Detachering

ViS Detachering is een detacheringsbureau gespecialiseerd in bouwkunde, civiele techniek en cultuurtechniek. De mensen van ViS kennen deze technische vakgebieden van binnenuit en hebben – anders dan de meeste arbeidsbemiddelaars – zelf volop werkervaring bij wat nu hun opdrachtgevers zijn: aannemers, overheden en ingenieurs- en adviesbureaus.

Tamek logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Tamek

Tamek is een accountantskantoor met vestigingen in Overijssel, Gelderland en Drenthe. De belastingadviseurs ontzorgen ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en stichtingen op accountancy en fiscaal-juridische gebied, met persoonlijke dienstverlening die altijd aansluit bij veranderingen in de markt of bij de klant.

Zilveren Kruis logo - Opdrachtgever STORM in Recruitment

Zilveren Kruis

Met meer dan drie miljoen verzekerden is Zilveren Kruis een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. De zorgverzekeraar, met vestigingen in Leiden, Leusden en Zwolle, wil verzekerden helpen de weg te vinden in de wereld van zorg: het regelen van zorg, het betalen van zorg en het streven naar vitaliteit.

Duurzaam ondernemen

Iedere dag begeleiden wij talenten met passie naar een volgende stap in hun carrière. De waarde die wij in dit proces ontvangen, geven wij graag terug aan onze omgeving en dus ook aan jou. Wij delen onze kennis en gunnen jou ons netwerk. Dit netwerk heeft zich door de jaren heen ontwikkelt tot een sterk netwerk met tal van mogelijkheden. Je kunt dan ook regelmatig rekenen op een uitnodiging in je inbox voor een leerzaam en opbouwend samenzijn.

Lees meer