test123

Samen is beter

Het voelt fantastisch om te inspireren en om geïnspireerd te worden. Samen is beter. Dit ervoeren Ando Tuininga en Arnold Bouman meer dan ooit tijdens hun reis naar Rwanda. Een veerkrachtig stukje Afrika dat bruist van ondernemerschap en inspiratie.

Op 13 maart 2018 nemen Ando en Arnold jou tijdens een inspiratiesessie mee op reis en vertellen op de planken van de Verhalenboot in Zwolle hun verhaal. De reis begint in Rwanda en eindigt in het hier en nu. Onderweg maak je kennis met lokale ondernemers die dankzij een microkrediet in staat zijn om o.a. koffiebonen te verbouwen.

De oorsprong van koffie ligt in Afrika. Een lange geschiedenis en specifieke groeiomstandigheden zorgen voor een ultieme smaakbeleving. Voor een uniek karakter. Deze avond maak je kennis met de unieke karakters van Pure Africa en met het unieke karakter van STORM in Recruitment. Ook leer je wat een microkrediet nu precies is en hoe jij hiermee lokale ondernemers in bijvoorbeeld Rwanda helpt.

Van inspiratie naar beleven: ben jij een echte strijder of voel jij je meer een avontuurlijke fijnproever? Op deze avond ontdek jij het onder het genot van een kop heerlijke en eerlijke koffie. Terug in het nu vertellen Ando en Arnold over hun persoonlijke drive om sociaal en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Meld je hier aan voor een avond boordevol inspiratie en verrassingen. Samen is beter!

Terug