ons

"STORM HEEFT MIJ VERRAST MET EEN FUNCTIE DIE IK ZELF NIET ZOU UITKIEZEN."

Agnes Thach , Financieel Controller bij Shared Service Centrum ONS

Agnes Thach kan als cijfermens genieten van het verhaal achter één getal. Het afwijkende bedrag in jaarrekeningen en maandcijfers bijvoorbeeld. "Ik ga graag de diepte in, zoek verbanden totdat ik precies weet wat een afwijkend bedrag betekent. Nu mag ik dan doen bij ONS, een superleuk bedrijf dat ik niet kende en daarom ook niet zou hebben uitgekozen. Toen ik reageerde op een vacature bij STORM, bracht Arnold deze functie ter sprake. Na een aantal spontane en eerlijke gesprekken met het team en de leidinggevende, kreeg ik de baan. Het voelde alsof ik naar de winkel ging met de gedachte om iets te kopen, en terugkwam met iets totaal anders. Maar wel veel beter."

Over een baan vinden via een recruitmentbureau en specifiek STORM zegt Agnes: "Wat ik heb gemerkt is dat je via een recruiter een completer beeld van het bedrijf en de functie krijgt dan wanneer je het bedrijf zelf benadert. Ik ben heel positief over de begeleiding van STORM, ze zijn erg betrokken. Ze voelden goed aan wat bij mij past en hebben mij een hele persoonlijke en intensieve begeleiding gegeven bij de sollicitatie."

Inmiddels is Agnes alweer een maand aan het werk voor ONS. Zij is daar het financieel aanspreekpunt voor de verschillende afdelingen en de gemeente en houdt zich daarnaast ook bezig met projectadministratie, financiële begeleiding en het jaarverslag. Zij krijgt daarnaast de ruimte om zich volop te ontwikkelen.