Vaste functie

Heb jij als professional of opdrachtgever behoefte aan continuïteit, zekerheid en zoek je iemand of een plek voor de lange termijn? Dan werken we samen met je op basis van detavast of werving en selectie.

Detavast

Wij zoeken op basis van een goed profiel de ideale professional of werkplek voor je. Vervolgens werken we dan eerst een, vooraf afgesproken, periode samen op basis van detachering. Daarna kan je op deze plek blijven werken en kan je als organisatie de STORM professional zelf in dienst nemen. Wij gaan er dus weer tussen uit. Detavast is dus een combinatie van detachering en werving en selectie.

Werving en selectie

Soms kom je als organisatie er zelf niet aan toe goede mensen te werven voor de werkzaamheden. In dat geval doen wij de werving en selectie voor je. Wij zoeken op basis van een goed profiel, die we samen met jou opstellen, de beste professional voor je. We hebben passende professionals in ons netwerk en daar komen wekelijks nieuwe professionals bij. We begeleiden onze professionals intensief en kennen ze dus goed. Na de werving neem je als organisatie de professional in dienst maar blijven wij wel betrokken bij de professional. Uit het oog maar niet uit het hart.

Lees hier de ervaringen van professionals uit ons STORM netwerk.

Tijdelijke opdracht

Op zoek naar een tijdelijke opdracht of professional?

Lees meer.

Vacatures

Benieuwd naar een aantal van onze vacatures?

Klik hier of schrijf je in.